Sportom do sporta 2018

Manifestacija Sportom do sporta održaće se u subotu, 28. aprila 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji Organizacije Dokaži se.


Organizaciju Dokaži se čine mladi sportisti koji žele da dokažu da sport nije vrsta biznisa gde pojedinci dobro zarađuju, već da to treba biti sastavni deo svakog deteta kao i odraslog čoveka. Svaki član organizacije je dugogodišnji sportista koji želi da se bori za decu i omladinu u sportu. Cilj manifestacije Sportom do sporta je promovisanje sporta kod dece i omladine kroz zajedničko druženje i zabavu.


Ovogodišnja manifestacija Sportom do sporta održaće se u u fudbalskom balonu u sklopu O.Š. 20 oktobar (ul. Omladinskih brigada 138, Novi Beograd, blok 70) u Beogradu.


KO? Manifestacija Sportom do sporta

ŠTA? sport, deca

KAD? 28. aprila 2018.

GDE? Beograd


Programom manifestacije Sportom do sporta predviđeno je učešće dece uzrasta od 5 do 10 godina koja će se nadmetati u savladavanju sportskog poligona, koji pak zahteva brzinu, snagu, spretnost, koncentraciju i želju za pobedom. Sportski poligon čine elementi provlačenja, preskakanja, puzanja, trčanja, preciznosti i ravnoteže koji zadovoljavaju sve osnovne oblike kretanja. Sam poligon će posedovati i segmente znanja. Deca će imati zadatak da pređu poligon spretnosti u što kraćem roku i na osnovu toga će biti rangirana. Za najbolje su obezbeđeni pokloni i nagrade.


Takođe, programom manifestacije, pored sportskog poligona, na samoj manifestaciji se očekuju i drugi zabavni sadržaji i sportski štandovi za decu ali i sve posetioce koji će biti potpuno besplatni.

Pravo učešća na manifesatciji Sportom do sporta imaće sva zainteresovana deca uzrasta od 5 do 10 godina starosti, uz plaćanje kotizacije za učešće na sportskom poligonu u iznosu od 500 dinara. Sav prihod od učešća biće prosleđen fondaciji "Mladi sportisti Srbije" koja ima za cilj pomoć i podršku mladim sportskim talentima u Srbiji.

Program manifestacije:

Subota, 28. april 2018.

  • 12:00 - Nadmetanje u savladavanju sportskog poligona (deca od 5 i 6 godina)

  • 14:00 - Nadmetanje u savladavanju sportskog poligona (deca od 7 i 8 godina)

  • 16:00 - Nadmetanje u savladavanju sportskog poligona (deca od 9 i 10 godina)Više informacija o manifestacije Sportom do sporta možete dobiti putem telefona +381 (0) 62 81 74 011Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 28.04.2018. do 28.04.2018.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Organizacija Dokaži se
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
office@dokazise.rs
Web sajt:
http://dokazise.rs

Facebook:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ BEG 5K Runway Run 2018
+ Plesno takmičenje Jagodina open 2018
+ Belgrade Future Gaming sajam 2018
+ Plivački miting Pirat open 2018
+ Beogradski maraton 2018

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...