x

Ekipno Prvenstvo Srbije u stonom tenisu za kadete 2018

Ekipno Prvenstvo Srbije u stonom tenisu za kadete 2018

Ekipno Prvenstvo Srbije u stonom tenisu za kadete i kadetkinje održaće se u nedelju, 04. marta 2018. godine, u Beogradu, u organizaciji STK Crvena Zvezda, u saradnji sa Stonoteniskim savezom Srbije.


Ovogodišnje Ekipno Prvenstvo Srbije u stonom tenisu za kadete i kadetkinje održaće se u stonoteniskoj sali O.Š. Kralj Petar II Karađorđević, sa početkom u 10:00 časova, a u skladu sa pravilima Stonoteniskog saveza Srbije.


Programom Ekipnog Prvenstva Srbije u stonom tenisu za kadete i kadetkinje predviđena su takmičenja u sledećim kategorijama i disciplinama: kadeti ekipno, kadetkinje ekipno.


KO? Ekipno Prvenstvo Srbije u stonom tenisu za kadete i kadetkinje

ŠTA? stoni tenis, takmičenje

KAD? 04. marta 2018.

GDE? Beograd


Pravo učešća na Ekipnom Prvenstvu Srbije u stonom tenisu za kadete i kadetkinje imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih starosnih kategorija: kadeti (rođeni 2003. i kasnije), kadetkinje (rođene 2003. i kasnije), uz plaćanje prijavnine u iznosu od 1800 dinara po ekipi.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Ekipnom Prvenstvu Srbije u stonom tenisu za kadete i kadetkinje obavljaće se doo 01.03.2018. godine, do 24h, putem i-mejl adrese takmicarska.komisija.stss@gmail.com * U prijavi obavezno navesti sastav ekipe (do 5 igrača).


Napomena:

  • U slučaju da se prijavi šest ili manje ekipa, igra se “svako sa svakim”. U slučaju da se prijavi veći broj ekipa, igraće se kvalifikacije po grupama, a broj grupa i sastav grupa odredi će trener reprezentacije, u skladu sa stanjem na rang listama za prva tri igrača svake ekipe.

  • Za ekipu nastupaju 3 igrača.

  • Meč se igra po sistemu do tri pojedinačne pobede jedne ekipe po sledećem rasporedu: A-X, B-Y, C-Z, A-Y i B-X.

  • Spisak prijavljenih ekipa STSS objavljuje na internet prezentaciji STSS (www.stss.rs).

  • Klub može otkazati učešće igrača bez obrazloženja i bez posledica, do petka 2.3.2018. u 12.00 časova.

  • Ukoliko se ekipa koja je prijavljena za takmičenje ne pojavi na takmičenju, klub će biti kažnjen novčanom kaznom.

  • Prijavnina se plaća na tekući račun STK“Crvena Zvezda” 145-6728-64, za sve prijavljene ekipe.

  • Vrhovnog sudiju određuje sudijska komisija STSB.

  • Vrhovni sudija odlučuje osvim aspektima takmičenja i jedini ima pravo tumačenja Pravilnika o organizaciji takmičenja i propozicija, shodno članovima 69-73 Pravilnika.

  • Saglasno članu 16 Pravilnika oorganizaciji takmičenja, prilikom dolaska na takmičenje, a pre njegovog službenog početka, igrač je dužan da vrhovnom sudiji pokaže takmičarsku legitimaciju, sa overenim lekarskim pregledom.

  • Saglasno članu 17 Pravilnika o organizaciji takmičenja -“kada nastupaju na takmičenju, ekipa ili igrač dužni su u njemu učestvovati dok se nalaze u konkurenciji, uključujući i podelu nagrada”

  • Butterfly stolovi, loptice Tibhar.


Više informacija o Ekipnom Prvenstvu Srbije u stonom tenisu za kadete i kadetkinje možete dobiti putem telefona +381 (0) 63 280 670 (Slobodan Tanasković).

 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 04.03.2018. do 04.03.2018.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: STK Crvena Zvezda; Stonoteniski savez Srbije
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: office@stss.rs
Web sajt: http://www.stss.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...