x

Pojedinačno Prvenstvo Srbije u stonom tenisu za seniore 2018

Pojedinačno Prvenstvo Srbije u stonom tenisu za seniore 2018

Pojedinačno Prvenstvo Srbije u stonom tenisu za seniore i seniorke održaće se u subotu i nedelju, 03. i 04. marta 2018. godine, u Novom Sadu, u organizaciji Stonoteniskog saveza Vojvodine, u saradnji sa Stonoteniskim savezom Srbije.


Ovogodišnje Pojedinačno Prvenstvo Srbije u stonom tenisu za seniore i seniorke održaće se u stonoteniskoj sali SPENS-a (ul. Sutjeska 2) u Novom Sadu, sa početkom u 10:00 časova, a u skladu sa pravilima Stonoteniskog saveza Srbije.

Programom Pojedinačnog Prvenstva Srbije u stonom tenisu za seniore i seniorke predviđena su sledeća takmičenja u sledećeim kategorijama i disciplinama: seniori pojedinačno, seniorke pojedinačno, seniori parovi, seniorke parovi, seniori i seniorke mešoviti parovi. Takođe, programom takmičenja predviđeno je da se kvalifikacioni delovi turnira igraju po grupama sa 3 ili 4 takmičara, dok će se finalni deo turnira u svim konkurencijama igrati na ispadanje, a žreb za finalni deo će se obaviti nakon završetka kvalifikacija.

KO? Pojedinačno Prvenstvo Srbije u stonom tenisu za seniore i seniorke

ŠTA? stoni tenis, takmičenje

KAD? 03. i 04. marta 2018.

GDE? SPC Vojvodina (Novi Sad)


Pravo učešća na Pojedinačnom Prvenstvu Srbije u stonom tenisu za seniore i seniorke imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih kategorija: seniori, seniorke, uz plaćanje prijavnine u iznosu od 1000 dinara.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Pojedinačno Prvenstvo Srbije u stonom tenisu za seniore i seniorke obavljaće se do 28.02.2018. godine, do 24h, putem i-mejl adrese takmicarska.komisija.stss@gmail.com


Za najuspešnije takmičare/ke Pojedinačnog Prvenstva Srbije u stonom tenisu za seniore i seniorke predviđene su nagrade u vidu pehara i medalja.


Napomena:

  • Pravo učešća: svi registrovani seniori i seniorke i igrači koji igraju u inostranstvu.

  • Uslučajuvelikogbrojaigrača,takmičarskakomisijamožedadoneseodlukukojomsebroj učesnika ograničava,o čemuće svi klubovi biti blagovremeno obavešteni. Utom slučaju pravo učešća obavezno imaju po 4 prvoplasirana igrača sa pojedinačnog prvenstva regiona. Ostali igrači stiču pravo učešća na osnovu plasmana na rang listi STSS.

  • Partije u kvalifikacijama i parovima se igraju na 3 dobijena seta; partije u glavnom žrebu pojedinačnog takmičenja se igraju na 4 dobijena seta.

  • Spisak prijavljenih takmičara STSS objavljuje na internet prezentaciji STSS. (www.stss.rs).

  • Klub može otkazati učešće igrača bez obrazloženja i bezposledica, do četvrtka 1.3.2018.u 14.00 časova.

  • Ukoliko se takmičar koji je prijavljen za takmičenje ne pojavi na takmičenju, klub će biti kažnjen novčanom kaznom.

  • Prijavnina se plaća na tekući račun STSV 355-1011362-08, za sve prijavljene takmičare.

  • Vrhovni sudija takmičenja je Gordana Vlaškalić.

  • Vrhovni sudija odlučuje o svim aspektima takmičenja i jedini ima pravo tumačenja Pravilnika o organizaciji takmičenja i propozicija, shodno članovima 69-73 Pravilnika.

  • Saglasno članu 16 Pravilnika o organizaciji takmičenja, prilikom dolaska na takmičenje, a pre njegovog službenog početka, igrač jedužan da vrhovnom sudiji pokaže takmičarsku legitimaciju, ili drugi dokaz o zdravstvenoj sposobnosti za igranje. Bez dokaza o zdravstvenoj nije moguće nastupiti na takmičenju.

  • Saglasno članu 17 Pravilnika o organizaciji takmičenja -“kada nastupaju na takmičenju, ekipa ili igrač dužni su u njemu učestvovati dok se nalaze u konkurenciji, uključujući i podelu nagrada”

  • Stolovi Tibhar, loptice Tibhar.


Više informacija o Pojedinačnom Prvenstvu Srbije u stonom tenisu za seniore i seniorke možete dobiti putem telefona +381 (0) 21 47 37 208.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 03.03.2018. do 04.03.2018.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Stonoteniski savez Vojvodine; Stonoteniski savez Srbije
Mesto: Novi Sad
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: office@stss.rs
Web sajt: http://www.stss.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...