Prvenstvo Beograda u streličarstvu za mlađe kategorije 2017

Prvenstvo Beograda u streličarstvu za mlađe kategorije održaće se u nedelju, 17. decembra 2017. godine, Beogradu, u organizaciji Streličarskog kluba Zemun.
Ovogodišnje Prvenstvo Beograda u streličarstvu za mlađe kategorije održaće se u hali Pinki (ul. Gradski park 2, Zemun) u Beogradu, sa početkom u 10:15 časova, a u skladu sa pravilima Streličarskog saveza Srbije.
Programom Prvenstva Beograda u streličarstvu za mlađe kategorije predviđena su 2x18m takmičenja sa eliminacijama u sledećim stilovima: OL, CU, BB, u svim kategorijama.
Pravo učešća na Prvenstvu Beograda u streličarstvu za mlađe kategorije imaće svi zainteresovani u nekoj od odgovarajućih starosnih kategorija, uz plaćanje kotizacije u iznosu od 1000 dinara za pojedince i ekipe, odnosno 500 dinara za pionire.
Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Prvenstvu Beograda u streličarstvu za mlađe kategorije obavljaće se do 14.12.2017. godine, do 17h, putem imejl adrese strelicarskiklubzemun@gmail.com Napomena:
 • Kapacitet takmičenja - 100 takmičara.
 • Sudije: po rasporedu SK.
 • Delegat: po rasporedu UO.
 • Direktor turnira: Ružica Karahasan.
 • U klupskoj prijavi navesti : Ime i prezime, stil, starosnu kategoriju, tip lica mete za svakog takmičara, kao i broj osoba sa posebnim načinom ishrane (vegetarijanstvo i sl.).
 • Takmičarska knjižica SSS sa važećim lekarskim pregledom je obavezna, kao i sportska obuća. Odeća je bela ili u bojama kluba.
 • Za sve takmičare obezbedjeni su sendvič i voda.
 • Ukoliko bude dovoljan broj BB takmičara biće im omogućeno raspucavanje na celom licu mete.
 • Eventualne odjave izvršiti najkasnije do 15.12.2017. do 20h.
Program takmičenja: Nedelja, 17. decembar 2017.
 • 09:00 - 09:30 - Prijava takmičara
 • 09:30 - 09:45 - Kontrola opreme
 • 09:45 - 10:15 - Zagrevanje
 • 10:15 - 10:30 - Otvaranje i početak turnira
 • Dodela medalja po završetku takmičenja.
Više informacija o Prvenstvu Beograda u streličarstvu za mlađe kategorije možete dobiti putem telefona +381 (0) 63 26 23 37 (Mina Lukić) i +381 (0) 61 14 17 297 (Milica Marković).Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 17.12.2017. do 17.12.2017.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Streličarski klub Zemun
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
strelicarskiklubzemun@gmail.com
Web sajt:
nije dostupno

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Trofej Crvene Zvezde u mačevanju 2017
+ Otvoreno Prvenstvo Novog Sada u umetničkom kli...
+ Ciklo kros takmičenje Novi Sad 2017
+ FSFV konferencija 2017
+ Džudo turnir Kać open 2017

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...