x

Otvoreno Prvenstvo Novog Sada u umetničkom klizanju 2017

Otvoreno Prvenstvo Novog Sada u umetničkom klizanju 2017

Otvoreno Prvenstvo Novog Sada u umetničkom klizanju održaće se u nedelju, 24. decembra 2017. godine, u Novom Sadu, u organizaciji Klizačkog kluba Vojvodina, pod pokroviteljstvom Gradske uprave za sport i omladinu i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.


Ovogodišnje Otvoreno Prvenstvo Novog Sada u umetničkom klizanju održaće se u ledenoj dvorani SPC Vojvodina (ul. Sutjeska 2) u Novom Sadu, sa početkom u 08:00 časova, a u skladu sa pravilima Klizačkog saveza Srbije i ISU.

Programom Otvorenog Prvenstva Novog Sada u umetničkom klizanju predviđena su takmičenjau u umetničkom klizanju u sledećim kategorijama:  juniora i juniorki, mlađih juniora mlađih juniorki, omladinaca i omladinki, kadate i kadetkinja (C, B, A),  i interpretacije C, B, A.

Pravo učešća na Otvorenom Prvenstvu Novog Sada u umetničkom klizanju imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih starosnih kategorija: juniora i juniorki (13-19 god.), mlađih juniora mlađih juniorki (10-15 god.), omladinaca i omladinki, kadate i kadetkinja (C, B, A), uz plaćanje kotizacije u iznosu od 300 dinara po takmičaru/ki.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Otvorenom Prvenstvu Novog Sada u umetničkom klizanju obavljaće se do 10.12.2017. godine, putem i-mejla tresnjicsvetlana@yahoo.com

Napomena:
  • Sve kategorije će se suditi u skladu sa ISU pravilima i novim sudijskim sistemom.
  • Svaki takmičar učestvuje na sopstvenu odgovornost.
  • Organizator takmičenja će obezbediti dežurstvo prve pomoći na takmičenju.
  • Muziku pripremiti na CD-u (audio format) sa označenim imenom takmičara i kluba.
  • U interpretativ kategorijama dozvoljeno je koristiti muzičke kompozicije sa rečima.
Više informacija o Otvorenom Prvenstvu Novog Sada u umetničkom klizanju možete dobiti putem telefona +381 (0) 60 55 44 035 (Svetlana Trešnjić).

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 24.12.2017. do 24.12.2017.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Klizački klub Vojvodina
Mesto: Novi Sad
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: tresnjicsvetlana@yahoo.com
Web sajt: http://klizackiklubvojvodina.com
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...