FSFV konferencija 2017
7. Međunarodna naučna konferencija FSFV održaće se u ponedeljak i utorak, 11. i 12. decembra 2017. godine, u Beogradu, u organizaciji Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja - Univerziteta u Beogradu, uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije, Ministarstva omladine i sporta Srbije i Olimpijskog komiteta Srbije.

Međunarodna naučna konferencija FSFV tradicionalno se održava povodom Dana Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, iima za cilj prezentaciju najnovijih teorijskih saznanja, naučnih istraživanja i iskustvima iz prakse fizičkog vaspitanja, sporta i rekreacije. 

Ovogodišnja FSFV konferencija koja se održava pod sloganom "Efekti primene fizičke aktivnosti na antropološki status dece, omladine i odraslih" održaće se u prostorijama zgrade Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja (ul. Blagoja Parovića 156) u Beogradu.

Programom FSFV konferencije predviđeno je obrađivanje sledećih tematskih područja: “Fizičko vaspitanje, sport i rekreacija”; “Bio-medicinski aspekti fizičke aktivnosti”; “Društveno-humanistički aspekti fizičke aktivnosti”.

Pravo učešća na FSFV konferenciji imaće svi zainteresovani, uz plaćanje kotizacije u iznosu od 90 eura (puno učešće) za prijave do 20.11.2017. godine, odnosno 120 eura za prijave posle 20.11.2017. godine. * Kotizacija za studente svih nivoa studija je 30 eura.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na FSFV konferenciji obavljaće se putem imejl adrese conference@fsfvconference.rs.
 

Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 11.12.2017. do 12.12.2017.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja - Univerziteta u Beogradu
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
conference@fsfvconference.rs
Web sajt:
http://www.fsfvconference.rs

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018
+ Evropsko prvenstvo u rukometu 2018
+ Novogodišnji festival odbojke Novi Sad 2018
+ Trofej Crvene Zvezde u mačevanju 2017
+ Mačevalački turnir Memorijal Andrej Gardenin...

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...