x

FSFV konferencija 2017

FSFV konferencija 2017
7. Međunarodna naučna konferencija FSFV održaće se u ponedeljak i utorak, 11. i 12. decembra 2017. godine, u Beogradu, u organizaciji Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja - Univerziteta u Beogradu, uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije, Ministarstva omladine i sporta Srbije i Olimpijskog komiteta Srbije.

Međunarodna naučna konferencija FSFV tradicionalno se održava povodom Dana Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, iima za cilj prezentaciju najnovijih teorijskih saznanja, naučnih istraživanja i iskustvima iz prakse fizičkog vaspitanja, sporta i rekreacije. 

Ovogodišnja FSFV konferencija koja se održava pod sloganom "Efekti primene fizičke aktivnosti na antropološki status dece, omladine i odraslih" održaće se u prostorijama zgrade Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja (ul. Blagoja Parovića 156) u Beogradu.

Programom FSFV konferencije predviđeno je obrađivanje sledećih tematskih područja: “Fizičko vaspitanje, sport i rekreacija”; “Bio-medicinski aspekti fizičke aktivnosti”; “Društveno-humanistički aspekti fizičke aktivnosti”.

Pravo učešća na FSFV konferenciji imaće svi zainteresovani, uz plaćanje kotizacije u iznosu od 90 eura (puno učešće) za prijave do 20.11.2017. godine, odnosno 120 eura za prijave posle 20.11.2017. godine. * Kotizacija za studente svih nivoa studija je 30 eura.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na FSFV konferenciji obavljaće se putem imejl adrese conference@fsfvconference.rs.
 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 11.12.2017. do 12.12.2017.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja - Univerziteta u Beogradu
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: conference@fsfvconference.rs
Web sajt: http://www.fsfvconference.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...