x

Sajam zimskih sportova, turizma i rekreacije Expo-Zim 2017

Sajam zimskih sportova, turizma i rekreacije Expo-Zim 2017

32. Tradicionalni Međunarodni sajam zimskih sportova, turizma i rekreacije Expo-Zim održaće se u periodu od 07. do 10. decembra 2017. godine u Beogradu, u organizaciji Beogradskog sajma i Asocijacije Sport za sve.


Sajam zimskih sportova, turizma i rekreacije Expo-Zim održava se od 1986. godine na Beogradskom sajmu, i predstavlja tradicionalnu manifestaciju namenjenu svim zainteresovanim za uživanje u zimskim sportovima i korišćenju jednog dela godišnjeg odmora zimi na snegu, pružajući im mogućnost da se na početku sezone pripreme za predstojeću zimu i informišu o cenama zimskih aranžmana i opreme.

Ovogodišnji sajam Expo-Zim održaće se u halama 3 (III) i 3A (III A) Beogradskog sajma (ul. Bulevar vojvode Mišića 14) u Beogradu, sa ciljem da promoviše zimske sportove kod nas i ukaže na značaj bavljenja sportom u cilju održavanja zdravlja, ali i da omogući prodaju nove i razmenu polovne zimske opreme.

Programom sajama Expo-Zim predviđeno je sledeće: Prodaja novih modela opreme i rekvizita za zimske sportove (skije, cipele, vezovi, klizaljke, snow bord, ski-kombinezoni, rukavice, kape, naočare i dr.); Promocija  zimskih turističkih centara kod nas i u inostranstvu, ponuda i prodaja aranžmana; Razmena i prodaja polovne sportske opreme; Modne revije; Prezentacija nove opreme i rekvizita. Radno vreme sajma biće od 10:00 do 20:00 časova.

Takođe, programom manifestacije, predviđeno je održavanje i dodatnog programa, u vidu: predavanja, izložbi, kvizova o poznavanju zimskih sportova i stručna savetovanja o bezbednosti na ski stazama.

Više informacija o sajamu zimskih sportova, turizma i rekreacije Expo-Zim možete dobiti putem telefona +381 (0)11 2655-866 (Dragan Zečević, koordinator projekta) i +381 (0) 11 2655 311 (Bojana Dašić - organizator manifestacije).

 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 07.12.2017. do 10.12.2017.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Beogradski sajam doo; Asocijacija sport za sve
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: expozim@sajam.rs
Web sajt: http://sajam.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...