Sajam zimskih sportova, turizma i rekreacije Expo-Zim 2017

32. Tradicionalni Međunarodni sajam zimskih sportova, turizma i rekreacije Expo-Zim održaće se u periodu od 07. do 10. decembra 2017. godine u Beogradu, u organizaciji Beogradskog sajma i Asocijacije Sport za sve.


Sajam zimskih sportova, turizma i rekreacije Expo-Zim održava se od 1986. godine na Beogradskom sajmu, i predstavlja tradicionalnu manifestaciju namenjenu svim zainteresovanim za uživanje u zimskim sportovima i korišćenju jednog dela godišnjeg odmora zimi na snegu, pružajući im mogućnost da se na početku sezone pripreme za predstojeću zimu i informišu o cenama zimskih aranžmana i opreme.

Ovogodišnji sajam Expo-Zim održaće se u halama 3 (III) i 3A (III A) Beogradskog sajma (ul. Bulevar vojvode Mišića 14) u Beogradu, sa ciljem da promoviše zimske sportove kod nas i ukaže na značaj bavljenja sportom u cilju održavanja zdravlja, ali i da omogući prodaju nove i razmenu polovne zimske opreme.

Programom sajama Expo-Zim predviđeno je sledeće: Prodaja novih modela opreme i rekvizita za zimske sportove (skije, cipele, vezovi, klizaljke, snow bord, ski-kombinezoni, rukavice, kape, naočare i dr.); Promocija  zimskih turističkih centara kod nas i u inostranstvu, ponuda i prodaja aranžmana; Razmena i prodaja polovne sportske opreme; Modne revije; Prezentacija nove opreme i rekvizita. Radno vreme sajma biće od 10:00 do 20:00 časova.

Takođe, programom manifestacije, predviđeno je održavanje i dodatnog programa, u vidu: predavanja, izložbi, kvizova o poznavanju zimskih sportova i stručna savetovanja o bezbednosti na ski stazama.

Više informacija o sajamu zimskih sportova, turizma i rekreacije Expo-Zim možete dobiti putem telefona +381 (0)11 2655-866 (Dragan Zečević, koordinator projekta) i +381 (0) 11 2655 311 (Bojana Dašić - organizator manifestacije).

 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 07.12.2017. do 10.12.2017.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Beogradski sajam doo; Asocijacija sport za sve
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
expozim@sajam.rs
Web sajt: http://sajam.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...