Reciklažni maraton 2017

6. Reciklažni maraton održaće se u nedelju, 10. decemba 2017. godine, u Novom Sadu, u organizaciji ARK Fruška Gora i Orijentaciono atletskog kluba Novi Sad.


Reciklažni maraton predstavlja poslednji maraton u godini, maraton za recikliranje energije i snage za narednu sezonu, maraton na kome organizatori trke recikliraju zaostavštine sa predhodnih trka koje su organizovali, i namenjen je svim trkačima kojima rezultat nije prioritet. Ovaj maraton je zajednički trening, druženje, a ujedno i rođendanski maraton kluba, obzirom da u decembru ARK “Fruška gora” slavi 9 godina postojanja.

Ovogodišnji Reciklažni maraton održaće se na kružnoj stazi (1 krug = 4220 m) na Sunčanom keju u Novom Sadu, sa startom u 11:00 časova preko putaĐačkog igrališta, gde će se ujedno nalaziti i cilj.

Programom Reciklažnog maratona predviđeno je održavanje sledećih trka: Maratonska trka (42,1 km); Polumaratonska trka (21,1 km). Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da polumaratonci trče 5, a maratonci 10 krugova.


Pravo učešća na Reciklažnom maratonu imaće svi zainteresovani, koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje kotizacije u iznosu od 800 dinara po takmičaru/ki za prijave do 05.12.2017. godine, nakon tog perioda (na dan trke) je 1000din.


    style="display:block; text-align:center;"
    data-ad-layout="in-article"
    data-ad-format="fluid"
    data-ad-client="ca-pub-3680394444982515"
    data-ad-slot="6919562611">


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Reciklažnom maratonu obavljaće se putem on-line formulara na sajtu http://trka.rs, kao i lično, na licu mesta, na dan trke.


Za najuspešnije takmičare/ke Reciklažnog maratona predviđene su sledeće nagrade: Troje prvoplasiranih u maratonu i polumaratonu dobijaju medalje i pobedničke diplome, kao i skromne poklone; Svi učesnici dobijaju elektronsku diplomu (na sajtu trka.rs) i finišersku medalju.


Napomena:
  • Nema novčanih nagrada kao ni ni starosnih kategorija.
  • Učesnicima 6. Reciklažnog maratona koji ne istrče ceo maraton ili polumaraton pisaće se istrčane kilometraže tako da neće biti trkača koji su odustali bilo na maratonskoj ili polumaratonskoj trci.
  • Na stazi, u zoni start-cilj, biće postavljena jedina okrepna stanica sa vodom, čajem, dekstrozom i voćem.
  • Trkačima je omogućeno da donesu sopstvenu okrepu i postave je na stazi u za to predviđenom prostoru.
  • U slučaju potrebe biće postavljena i okrepa sa vodom na Okretu 1.
  • Mole se trkači da se po prolasku u cilj jave sudijama, radi sigurnosti rezultata.
  • Startni paket sadrži: Bandana, elektronska diploma, startni broj, reciklirana finišerska medalja, sendvič, čaj i druga okrepa
  • Prijave nad an trke i podizanje brojeva u periodu od 09:30 do 10:45 časova, Centar za fizičko (Đačko iglralište) ul. Vase Savića 3 Novi Sad.
  • Parking automobila se ne naplaćuje nedeljom.

 


Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 10.12.2017. do 10.12.2017.

FOTO GALERIJA
Ostale fotografije iz galerije: Reciklažni maraton 2012

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
ARK Fruška Gora; OAK Novi Sad
Mesto:
Novi Sad
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
http://arkfruskagora.org.rs

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Sprinterski višeboj - Otvoreno prvenstvo AK Ka...
+ Ciklo kros takmičenje Novi Sad 2017
+ Karate turnir Nippon Top Ten 2017
+ FSFV konferencija 2017
+ Sajam zimskih sportova, turizma i rekreacije Ex...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...
+ Reciklažni maraton 2012

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...