x

Reciklažni maraton 2017

Reciklažni maraton 2017

6. Reciklažni maraton održaće se u nedelju, 10. decemba 2017. godine, u Novom Sadu, u organizaciji ARK Fruška Gora i Orijentaciono atletskog kluba Novi Sad.


Reciklažni maraton predstavlja poslednji maraton u godini, maraton za recikliranje energije i snage za narednu sezonu, maraton na kome organizatori trke recikliraju zaostavštine sa predhodnih trka koje su organizovali, i namenjen je svim trkačima kojima rezultat nije prioritet. Ovaj maraton je zajednički trening, druženje, a ujedno i rođendanski maraton kluba, obzirom da u decembru ARK “Fruška gora” slavi 9 godina postojanja.

Ovogodišnji Reciklažni maraton održaće se na kružnoj stazi (1 krug = 4220 m) na Sunčanom keju u Novom Sadu, sa startom u 11:00 časova preko putaĐačkog igrališta, gde će se ujedno nalaziti i cilj.

Programom Reciklažnog maratona predviđeno je održavanje sledećih trka: Maratonska trka (42,1 km); Polumaratonska trka (21,1 km). Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da polumaratonci trče 5, a maratonci 10 krugova.


Pravo učešća na Reciklažnom maratonu imaće svi zainteresovani, koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, uz plaćanje kotizacije u iznosu od 800 dinara po takmičaru/ki za prijave do 05.12.2017. godine, nakon tog perioda (na dan trke) je 1000din.


    style="display:block; text-align:center;"
    data-ad-layout="in-article"
    data-ad-format="fluid"
    data-ad-client="ca-pub-3680394444982515"
    data-ad-slot="6919562611">


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Reciklažnom maratonu obavljaće se putem on-line formulara na sajtu http://trka.rs, kao i lično, na licu mesta, na dan trke.


Za najuspešnije takmičare/ke Reciklažnog maratona predviđene su sledeće nagrade: Troje prvoplasiranih u maratonu i polumaratonu dobijaju medalje i pobedničke diplome, kao i skromne poklone; Svi učesnici dobijaju elektronsku diplomu (na sajtu trka.rs) i finišersku medalju.


Napomena:
  • Nema novčanih nagrada kao ni ni starosnih kategorija.
  • Učesnicima 6. Reciklažnog maratona koji ne istrče ceo maraton ili polumaraton pisaće se istrčane kilometraže tako da neće biti trkača koji su odustali bilo na maratonskoj ili polumaratonskoj trci.
  • Na stazi, u zoni start-cilj, biće postavljena jedina okrepna stanica sa vodom, čajem, dekstrozom i voćem.
  • Trkačima je omogućeno da donesu sopstvenu okrepu i postave je na stazi u za to predviđenom prostoru.
  • U slučaju potrebe biće postavljena i okrepa sa vodom na Okretu 1.
  • Mole se trkači da se po prolasku u cilj jave sudijama, radi sigurnosti rezultata.
  • Startni paket sadrži: Bandana, elektronska diploma, startni broj, reciklirana finišerska medalja, sendvič, čaj i druga okrepa
  • Prijave nad an trke i podizanje brojeva u periodu od 09:30 do 10:45 časova, Centar za fizičko (Đačko iglralište) ul. Vase Savića 3 Novi Sad.
  • Parking automobila se ne naplaćuje nedeljom.

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 10.12.2017. do 10.12.2017.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: ARK Fruška Gora; OAK Novi Sad
Mesto: Novi Sad
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://arkfruskagora.org.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...