Trka uz Avalski toranj 2017

Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com

7. Trka uz Avalski toranj održaće se u nedelju, 18. juna 2017. godine, u Beogradu, u organizaciji Belgrade Road Runners.

 

Ovogodišnja trka uz Avalski toranj održaće se na stepeništu Avalskog tornja na Avali u Beogradu, sa početkom u 10:30 časova.

 

Programom trke uz Avalski toranj predviđeno je održavanje takmičenja u trčanju uz stepenice u kategoriji muškaraca, žena, veterana i veteranki.


Pravo učešća na trci uz Avalski toranj imać svi zainteresovani, koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, u nekoj od sledećih kategorija: muškarci, žene, veterani, veteranke.

 

Pijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na trci uz Avalski toranj obavljaće se putem telefona +381 63 33 84 70  i/ili na licu mesta, na startu trke, do 10:00 časova.

 

Napomena:
* Trči po jedan takmičar na vreme.

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 18.06.2017. do 18.06.2017.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Trka uz Avalski toranj 2016

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Belgrade Road Runners
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...