Kup Srbije u kajaku i kanuu na 5000 m 2017

Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com

Kup Srbije u kajaku i kanuu na 5000 m (sprint) održaće se u četvrtak i petak, 13. i 14. aprila 2017. godine, u Beogradu, u organizaciji Kajakaškog saveza Srbije.


Ovogodišnji Kup Srbije u kajaku i kanuu na 5000 m održaće se na Savskom jezeru (Ada Ciganlija) u Beogradu, sa početkom u 10:00 časova, a u skladu sa pravilima Kajakaškog saveza Srbije (KSS).

Programom Kupa Srbije u kajaku i kanuu na 5000 m predviđena su takmičenja u kajaku jednosedu i kanuu jednokleku na sve tri deonice (1000, 500 i 200 m). Takođe, programom manifestacije, predviđeno je da se u četvrtak, 13.04.2017. godine, održi kvalifikacioni deo takmičenja, dok će finalne trke biti programu u petak, 14.04.2017. godine.

Pravo učešća na Kupu Srbije u kajaku i kanuu na 5000 m imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih starosnih kategorija: kadeti, kadetkinje, juniori, juniorke, seniori, seniorke.

Napomena:
  • Kup Srbije je otvorenog tipa, s obzirom da je dozvoljeno učešće stranim ekipama u takmičenju.
  • Kup Srbije ujedno je i prvo kvalifikaciono takmičenje za sastav nacionalnih timova.

 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 13.04.2017. do 14.04.2017.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Kup Srbije u kajaku i kanuu 2016

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Kajakaški savez Srbije
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: https://www.kajaksrbija.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...