Svetski kup u veslanju - Beograd 2017

Autor fotografije: Marko Skorić / Savremenisport.com

Svetski kup u veslanju održaće se u periodu od 05. do 07. maja 2017. godine u Beogradu, u organizaciji Veslačkog saveza Srbije (VSS) i Svetske veslačke federacije (FISA), a pod pokroviteljstvom Ministartsva omladine i sporta Srbije i Grada Beograda.


Svetski kup u veslanju predstavlja veslačko takmičenje koje se održava svake godine, iz tri dela na tri različite lokacacije. Ovogodišnji Svetski kup u veslanju održaće se u Beogradu (Srbija), Poznanu (Poljska) i Lucernu (Švajcarska).


Prvi ovogodišnji Svetski kup u veslanju održaće se na regatnoj stazi na Savskom jezeru (Ada Ciganlija) u Beogradu, u skladu sa pravilima Svetske veslačke federacije (FISA).

Programom Svetskog kupa u veslanju predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: Muškarci skif (1x), dubl skul (2x), dvojac bez kormilara (2-), četverac skul (4x), četverac bez kormilara (4-), osmerac (8+); Žene skif (1x), dubl skul (2x), dvojac bez kormilara (2-), četverac skul (4x), osmerac (8+); Muškarci laka kategorija dubl skul (2x), četverac bez kormilara (4-); Žene laka kategorija dubl skul (2x).

Pravo učešća na Svetskom kupu u veslanju imaće svi zainteresovani takmičari/ke prijavljeni od strane matičnih nacionalnih saveza i koji ispunjavaju uslove u skladu sa relevantnim pravilima.

 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 05.05.2017. do 07.05.2017.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Svetski kup u veslanju - Beograd 2017

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Veslački savez Srbije; Svetska veslačka federacija (FISA)
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1: +381 11 3541395
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
office@belgraderowing.org
Web sajt: http://belgraderowing.org
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...