Jagodinski maraton 2017

 
 

Jagodinski maraton održaće se u nedelju, 09. aprila 2017. godine, u Jagodini.


Ovogodišnji Jagodinski maraton održaće se na ulicama Jagodine, sa startom u 10:00 časova na Gradskom trgu, a u skladu sa pravilima Atletskog saveza Srbije (ASS).

Programom Jagodinskog maratona pored maratonske trke (42,195 km) predviđeno je održavanje i polumaratonske trke (21,1 km) i trke zadovoljstva (5 km).

Pravo učešća na Jagodinskom maratonu imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih kategorija: maraton - apsolutno muška, apsolutno ženska; polumaraton - apsolutno muška, apsolutno ženska; trka zadovoljstva - svi zainteresovani, uz plaćanje kotizacije u iznosu od 1500 dinara za maraton i polumaraton, odnosno 700 dinara za trku zadovoljstva.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Jagodinskom maratonu obavljaće se do 05.04.2017. godine, putem online formulara na sajtu http://www.jagodinskimaraton.rs/prijava.html

Za najuspešnije takmičare/ke Jagodinskog polumaratona predviđene su sledeće nagrade: Posebne nagrade za prva tri takmičara/ke u maratonskoj trci u muškoj i ženskoj konkurenciji; Posebne nagrade za prva tri takmičara/ke u polumaratonskoj trci u muškoj i ženskoj konkurenciji; Učesničke medalje za sve takmičare/ke koji završe maratonsku ili polumaratonsku trku.
Napomena:
* Prijava postaje validna tek posle evidentirane uplate učesničkog paketa * Promena trke bice moguća do 07.04.2017 god.

* Grupne prijave olakšavaju preuzimanje startnih paketa

* Naknadno će biti obaveštenja o nagradama po kategorijama

* Grupne prijave (grupa 10 i vise) 1.250din po ucesniku, moguce do 31.03.

* Prijava i uplata na dan trke je moguća, ali nije zagarantovana majica u paketu!
* Pravo učešća na trci zadovoljstva imaju punoletne i maloletne osobe.
* Pravo za učešća na polumaraton imaju sve punoletne osobe, maloletnim osobama je neophodna saglasnost roditelja
* Pravo učešća namaratonu imaju samo punoletne osobe na ličnu odgovornost.
* Vremenski limit za maratonsku trku je 6 časova.
* Učesnicki paket za Maraton i Polumaraton sadrže: Startni Broj sa čipom; Dri-fit majica; Finšersku medalju; Ulaznice za: Zoo Vrt, Muzej voštanih figura i Aqua park (Dnevna); Okrepe na stazi; Ručak posle trke.
* Za zainteresovane preuzimanje učesničkog paketa će se obavljati u Sportskoj hali u  Jagodini koji će raditi od 03.04.2017. do 07.04.2017. godine (10-18h).
* Preuzimanje učesničkog paketa na dan trke biće omogućeno samo za učesnike koji nemaju prebivalište u  Jagodini, a koji su se ranije prijavili i svoj učesnički paket platili.
* Učesnički paketi će se na dan trke preuzimati u predstartnoj zoni Jagodinskog maratona na Gradskom Trgu.
* Učesnik može odustati od trke i nije u obavezi da o tome obavesti organizatora. * U slučaju odustajanja učesnika ili nemogućnosti da učestvuje u trci usled nepredviđenih okolnosti, organizator nije u obavezi da vrati uplaćeni novac.

Više informacija o Jagodinskom maratonu možete dobiti putem telefona +381 63 32 9495 (Aleksandar Mijailović).

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 09.04.2017. do 09.04.2017.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
/
Mesto:
Jagodina
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
+381 63 32 9495
E-Mail adresa:
jagodinskimaraton@gmail.com
Web sajt: http://www.jagodinskimaraton.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...