Trofej Beograda u odbojci 2017

Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com
 
 

Trofej Beograda u odbojci (52. Majski turnir gradskih reprezentacija) održaće se u periodu od 29. aprila do 01. maja 2017. godine, u Beogradu, u organizaciji Odbojkaškog saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu i Odbojkaškog saveza Srbije.


Ovogodišnji Trofej Beograda u odbojci održaće se u sledećim dvoranama: SC Sport Eko, USC Banjica, UVC Šumice, u Beogradu, u skladu sa pravilima Odbojkaškog saveza Srbije.

Programom Trofeja Beograda u odbojci predviđeno je da ekipe poludirigovanim žrebom budu razvrstane u grupe, broj grupa će zavisiti od broja učesnika, u okviru kojih će se igrati po jednostrukom bod sistemu, u dva dobijena seta.

Pravo nastupa na Trofej Beograda u odbojci imaće sve zainteresovane ekipe u sledećim starosnim kategorijama: U17 i U 18, uz plaćanje kotizacije u iznosu od 13000 dinara po ekipi (100 eura za ekipe iz inostranstva).

Prijavljivanje zainteresovanih ekipa obavljaće se do 07.04.2017. godine, putem i-mejl adrese office@osb.org.rs


Za najuspešnije ekipe Trofeja Beograda u odbojci predviđene su sledeće nagrade: Tri prvoplasirane ekipe u obe konkurencije dobijaju pehare i po 15 medalja. * Ostale nagrade i darodavci (za najboljeg igrača i igračicu, tehničara i tehničarku i dr.) utvrdiće se naknadno.

Napomena:

  • Na turniru nije dozvoljen nastup igrača-ice za prijavljeni grad, ukoliko nije registrovan-a za klub iz regiona grada.
  • Kotizacija uključuje troškove organizacije završne ceremonije sa dodelom priznanja, diplome i pehare najboljim igračima i ekipama na Turniru.
  • Organizator zadržava pravo izbora ekipa koje će učestvovati na turniru.
  • Žreb će se izvršiti  11.aprila  2017.god.  samo za one ekipe koje ispune obaveze iz člana  5 i 6 ovih Propozicija.
  • Ekipe same obezbeđuju lopte za zagrevanje, a organizator obezbeđuje lopte za igru.
  • Sve ekipe će odigrati 5 utakmica na Turniru.
  • Finalne utakmice za prvo mesto igraće se u tri dobijena seta.
  • Identifikacija igrača/igračica (iz Srbije) vršiće se isključivo na osnovu takmičarskih legitimacija, odnosno takmičarskih licenci, uz važeći lekarski pregled (obavezno poneti na Turnir), dok će se identifikacija igrača/igračica (iz inostranstva) vršiti na osnovu pasoša.
  • Za sve neobuhvaćeno Propozicijama takmičeja primenjivaće se važeća pravila i pravilnici Odbojkaškog saveza Srbije.

 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 29.04.2017. do 01.05.2017.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Trofej Beograda u odbojci 2015

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Odbojkaški savez Beograda
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
office@osb.org.rs
Web sajt: http://www.osb.org.rs
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...