Evropsko prvenstvo u karateu za kadete, juniore i U21 2017

Evropsko prvenstvo u karateu za kadete, juniore i U21 održaće se u perodu od 17. do 19. februara 2017. godine, u Sofiji (Bugraska), u organizaciji Karate saveza Bugraske i Evropske karate federacije (EKF).


Ovogodišnje Evropsko prvenstvo u karateu za kadete, juniore i U21 odžaće se u areni “Armeec Sofia” u Sofiji (Bugraska) u skladu sa pravilima Evropske karate federacije (EKF) i WKF-a.

Programom Evropskog prvenstva u karateu za kadete, juniore i U21 predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: kate pojedinačno, kate ekipno, borbe pojedinačno, borbe ekipno.

Pravo učešća na Evropskom prvenstvu u karateu za kadete, juniore i U21 imaće svi zainteresovani takmičari/ke u nekoj od sledećih starosnih kategorija: U 21 (18, 19 i 20 godina), kadeti (14 i 15 godina), juniori (16 i 17 godina), u nekoj od odgovarajućih težinskih kategorija.
Autor: Marko Skorić
Održavanje: od 17.02.2017. do 19.02.2017.

PODACI O ORGANIZATORU
Naziv Organizatora:
Karate savez Bugarske; Evropska karate federacija
Mesto:
Sofija (Bugarska)
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
office@bnfk.bg
Web sajt:
http://www.euro2017.bnfk.bg

Facebook:
nije dostupno
Google+:
nije dostupno
Twitter:
nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Evropsko prvenstvo u rukometu 2018
+ Evropsko prvenstvo u košarci 2017
+ Letnja Univerzijada 2017
+ Karate turnir Zlatni pojas 2017
+ Uskršnji mačevalački turnir 2017

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...