x

Rukometaši Radničkog idu na noge lideru

Rukometaši Radničkog idu na noge lideru Foto: SPD Radnički

Neuspeh u prošlom kolu nije obeshrabrio rukometaše Radničkog u želji da uhvate priključak u samom vrhu tabele. Voljom žreba, sledeći protivnik na tom putu je Metaloplastika Elixir, jedina neporažena ekipa u dosadašnjem toku prvenstva, koja čvrsto drži lidersku poziciju. Susret starih znanaca u okviru 10. kola Arkus lige je zakazan za petak 25. novembar u hali „Zorka“ u Šapcu. Podsećanja radi, Kragujevčani koji se trenutno nalaze na šestom mestu, prošle sezone nisu osetili gorčinu poraza u susretima sa bivšim dvostrukim šampionom Evrope, jer su u četiri odigrana susreta ostvarili dva trijumfa i dva puta podelili plen.

Nakon poraza od Dinama u Pančevu, očekuje nas još jedno gostovanje, ovoga puta prvoplasiranom timu na tabeli. Radi se o veoma kvalitetnoj ekipi sa velikom tradicijom, koja ima izbalansiran odnos mladosti i iskustva. Činjenica da u minuloj sezoni imamo pozitivan skor u međusobnim duelima nas neće uljuljkati i duelu pristupamo koncentrisano, motivisano i sa maksimalnom ozbiljnošću. Očekujem dobru utakmicu sa puno borbe i ako ispoštujemo dogovor smatram da se možemo nadati povoljnom rezultatu, najavio je susret sa liderom na tabeli, čuvar mreže Radničkog Ognjen Jovanović.

Početak utakmice je zakazan za 19 časova, a pravdu će deliti Ivan Mošorinski iz Novog Sada i Aleksandar Pandžić iz Zrenjanina.

Ljubitelji rukometa i navijači Radničkog će ovaj uzbudljivi susret moći da isprate u direktnom prenosu na 10. kanalu televizije Arena sport, kao i putem video linka.

Datum: 24.11.2022. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...