x

Serbia Open na dlanu i velikom ekranu

Serbia Open na dlanu i velikom ekranu
Samsung Electronics i Tehnicom Computers poklanjaju svim ljubiteljima tenisa aplikacije za tablet računare, Smart  telefone i Smart televizore za turnir Serbia Open 2012.

Saradnja Samsung Electronicsa, svetskog giganta u proizvodnji elektronskih uređaja  i digitalne multimedije, i Tehnicom Computersa, domaće kompanije u oblasti informaciono - komunikacionih tehnologija, rezultirala je  izradom aplikacije za pametne uređaje - Serbia Open. Aplikacija omogućavaju uživo praćenje rezultata, rasporeda mečeva i najnovijih vesti. Na raspolaganju je i sekcija sa informacijama o svim učesnicima na turniru, galerije fotografija, kao i niz drugih korisnih informacija vezanih za ovaj događaj. Poseban deo posvećen je i oficijelnim sponzorima turnira, među kojima je i Samsung Electronics.

Aplikacija za tablet računare i Smart televizore dostupne su svim vlasnicima pomenutih pametnih uređaja, dok se android aplikacija 'Serbia Open' može besplatno preuzeti sa Google Play-a.

Lokalna kancelarija Samsung Electronics u Srbiji je pokrenula razvoj mnogih korisnih i zanimljivih aplikacija prilagođenih najaktuelnijim temama i interesovanjima korisnika. Aplikacijom Serbia Open, obuhvaćena je i oblast sporta, a u planu je i sve više aplikacija sa lokalnim sadržajem za korisnike Samsungovih Smart uređaja.

Tehnicom Computers je jedna od prvih kompanija koja srpskom tržištu, osim izrade aplikacija za Smart telefone na različitim platformama, može da ponudi i izradu aplikacija za Smart televizore. "Razvojem aplikacija koje se mogu koristiti na Smart uređajima osvojili smo još jedan segment inovativnih tehnologija, ponudivši korisnicima aplikacija konfor u dostupnosti informacija", navodi se u saopštenju za javnost Tehnicom Computersa.

Kompanija Samsung Electronics, Ltd. je globalni lider na polju poluprovodnika, telekomunikacija, digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije sa konsolidovanom prodajom od 143.1 milijardi dolara u 2011. godini. Zapošljava približno 206.000 ljudi u 197 širom 72 države. Kompanija se sastoji od dve odvojene organizacije koje koordinišu rad devet glavnih nezavisnih poslovnih jedinica: organizacija Digitalni mediji i komunikacije, koja sadrži kompaniju za vizuelni displej, kompaniju za mobilne komunikacije, kompaniju za telekomunikacione sisteme, kompaniju za digitalne uređaje, kompaniju za informacione tehnologije i kompaniju za digitalni Imaging; organizacija Rešenja za uređaje, koja obuhvata kompaniju za memorije, kompaniju za LSI sisteme adaptera i kompaniju za LED ekrane. Prepoznata kao kompanija sa najboljim učinkom u industriji u različitim ekonomskim, društvenim i ekološkim okruženjima, Samsung Electronics je proglašen za kompaniju koja poseduje najodrživiju tehnologiju prema Dow Jones indeksu iz 2011. Za više informacija posetite www.samsung.com.
Serbia Open 2012, jedini domaći ATP turnir serije 250, biće održan u Beogradu od 28. aprila do 6. maja, na terenima Sportskog centra "Novak".
Datum: 30.04.2012. Autor: Jelena Katić

PROČITAJTE JOŠ...