x

Bronzana Mediteranka u dresu Radničkog

Bronzana Mediteranka u dresu Radničkog Foto: SPD Radnički

Intencija rukovodstva rukometnog kluba Radnički sa početka prošle sezone da značajno podmladi ekipu i tako stvori bazu koja će rezultatski maksimum dostizati iz sezone u sezonu, je nastavljena i pred start novog šamionata. Prvom timu je priključen određeni broj igračica iz mlađe selekcije, a u tom cilju su koncipirana i pojačanja. Izbor kragujevačkog superligaša je pao na mladu, super talentovanu, ali već dobrano iskusnu Isidoru Bogunović (21), koja pokriva poziciju levog krila, odlikuje je agresivna igra u odbrani, kao i brzina i izuzetna realizacija u napadu.

Isidora je rukometom počela da se bavi sa 10 godina u Partizanu, a nastupala je i za Milenijum, Radnički BG, Junior, Mladost i Crvenu zvezdu. Prošla je sve selekcije reprezentacije Srbije od pionirske, kadetske i juniorske, a sa seniorskom je osvojila bronzanu medalju na nedavno završenim Mediteranskim igrama u Alžiru.

Velika mi je čast što nastavljam karijeru u klubu kao što je Radnički, koji ima iza sebe bogatu istoriju i tradiciju. Ekipa je jako mlada i spremna za neke nove izazove koji su postavljeni. Nadam se da ću se brzo uklopiti i da ćemo zajedničkim snagama uspeti da ostvarimo zacrtane ciljeve za narednu sezonu, izjavila je Isidora Bogunović po stavljanju potpisa na dvogodišnji ugovor.

Datum: 16.08.2022. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...