x

Novak Đoković pobedom protiv Miomira Kecmanovića do četvrtog kola Vimbldona

Novak Đoković pobedom protiv Miomira Kecmanovića do četvrtog kola Vimbldona

Branilac titule, Novak Đoković, plasirao se u četvrto kolo Vimbldona pobedom nad Miomirom Kecmanovićem rezultatom 6:0, 6:3, 6:4.


Teniski Gren slem turnir Vimbldon 2022 održaće se u periodu od 27. juna do 10. jula 2022. godine, u Londonu (Engleska - Velika Britanija) u organizaciji All England Lawn Tennis Club-a.


Žreb na Vimbldonu naklonjen Novaku Đokoviću


Novak Đoković igrso je gotovo bez greške u prvom setu, ne dopustivši protivniku ni jedan gem, 6:0. U drugom setu Miomir Kecmanovićbpružio je snažniji otpor i pokazao da nije bez razloga stigao do trećeg kola Vimbldona, ali bilo je jasno da se samo čeka trenutak kada će Novak stići do brejka što se i dogodilo, 6:3. Treći set tekao je glatko za Đokovića, a onda je na oduševljene publike Miomir uspeo da vrati jedan brejk i stigne sa 5:2 do 5:4. To je bilo sve što je Novak Đoković dopustio, 6:4.



Branilac titule, Novak Đoković, naredni meč ma Vimbldonu, igraće protiv Tima Van Rajthovena iz Holandije koji je nastavio fantastičan pobednički niz i plasirao se u četvrto kolo posle pobede nad NikolozoM Basilašvilijem.


Rekordne nagrade na ovogodišnjem Vimbldonu



Datum: 01.07.2022. Autor: /

PROČITAJTE JOŠ...