x

Održano merenje boraca za Arena fight nights 5 - Battle for belt u Zvorniku

Održano merenje boraca za Arena fight nights 5 - Battle for belt u Zvorniku FOTO: AFN5

Merenje boraca je održano, svi su spremni da sutra u Zvorniku prikažu kik boks spektakl kakav dosad u Bosni i Hercegovini nije viđen. Nakon osam uvodnih borbi, ljubitelji kik boksa uživaće u meču večeri u kojem će se sastati domaći borac Nikola Drobnjak i Makedonac Dimitri Gjorgjiev. Pobednik ovog meča u disciplini low kick do 81,4 kilograma postaće WAKO PRO prvak Evrope!


- Izuzetno cenim Gjorgjieva kao borca i čoveka, ali ja sam se spremao 12 godina za ovo što me čeka sutra. Jednostavno, ovaj meč ne mogu da izgubim. Pojas ostaje u Zvorniku - samouveren je posle vage bio Drobnjak.


Drobnjak u Zvorniku bije bitku za evropski pojas


Što se tiče uvodnih borbi, gledaoci u Zvorniku videće umeće najboljih kik boksera iz cele bivše SFRJ, ali i Rumunije i Kanade, a neki od njih su već poznati ljubiteljima Arena Fight Nights. 


Zanimljivi dueli nas očekuju u revanšu Čađenovića i Miloševića (Čađenović pobedio na AFN4 u Splendidu u aprilu), Makedonski nokauter Boban Ilioski boriće se protiv Manojlovića iz Hrvatske, a sudar teškaša prirediće nam Ros i Sebastian.


Organizator Ognjen Pavlović se zahvalio na podršci Gradu Zvorniku i Ministartsvu porodice, omladine i sporta Republike Srpske, u čije ime je sreću borcima i organizatorima poželeo pomoćnik ministra Mario Đuran.


Srđan Bugarčić, direktor turnira, se zahvalio Nebojši Žugiću i Arena Channels Group na velikoj podršci.


-Bez Arene ovakvi projekti ne bi bili mogući. Sutra će svi ljubitelji kik boksa moći da uživaju u direktnom prenosu mečeva na kanalu Arena Fight od 20 sati - otkrio je Bugarčić.


Datum: 02.06.2022. Autor: Dražen Ostojić

PROČITAJTE JOŠ...