x

Novak Đoković u četvrtfinalu RG 2022

Novak Đoković u četvrtfinalu RG 2022

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bez većih problema plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa, nakon što je u tri seta - 6:1, 6:3, 6:3 savladao Argentinca Dijega Švarcmana. 


126. Otvoreno prvenstvo Francuske u tenisu, poznatije kao Rolan Garos 2022 održava se u periodu od 16. maja do 05. juna 2022. godine, u Parizu (Francuska), u organizaciji Teniskog Saveza Francuske.


Đoković i Nadal u istom delu žreba Rolan Garosa 2022


Novak Đoković nastavio je svoj put na ovogodišnjem Rolan Garosu još jednom rutinskom pobedom, pa je tako nakon Jošihita Nišioke, Aleks Molčana, Aljoža Badena, u četvrtom kolu (osminifinala) bio bolji i od Argentinca Dijega Švarcmana. 


Nakon meča, Novak Đoković je izjavio: "Veoma ga poštujem. On je veoma dobra osoba, na terenu i van njega, i specijalista je za šljaku, tako da nije bilo lako u uslovima koje imamo danas, sa niskim odskokom na terenu, ali mislim da sam dobro uradio." i dodao: „Uspeo sam da dobro serviram u pravom trenutku. Zadovoljan sam. Čestitam mu na dobrom turniru i želim mu sve najbolje u nastavku sezone."



Prvi teniser sveta, Novak Đoković čeka pobednika duela Rafael Nadal - Feliks Ože-Alijasim koji je nešto kasnije na programu.


Datum: 29.05.2022. Autor: Marko Skorić

PROČITAJTE JOŠ...