x

Pobeda za kraj uspešne sezone

Pobeda za kraj uspešne sezone

Nakon sjajne partije i podele plena u Beogradu sa ekipom Partizana, rukometaše Radničkog očekuje poslednja utakmica veoma uspešne debitantske sezone u kojoj su se Kragujevčani po drugi put u istoriji plasirali na završni turnir Kupa Srbije, a i obezbedili učešće u doigravanju našeg najkvalitetnijeg takmičenja, Arkus lige.


Protivnika po meri, ekipu Rudara iz Kostolca će ugostiti u subotu 29. maja u svojoj SBB hali Jezero i imaće priliku da trijumfalno završe sportsku godinu. Prvi plej-of duel ovih rivala je završen pobedom Rudara 32:29.


Radnički započinje borbu za titulu


Očekuje nas utakmica poslednjeg kola plej-ofa protiv Rudara iz Kostolca, iskusne ekipe koja je dugo godina zajedno na okupu. Igrali smo nekoliko puta ove sezone, tako da neće biti puno iznenađenja u toku same utakmice. Želimo da plej-of završimo pobedom u našoj hali, da zaokružimo jednu sjajnu sezonu i da potvrdimo dobru igru i odličan rezultat iz prošlog kola protiv Partizana u Beogradu, izneo je očekivanja pred poslednji susret ove sezone, iskusni čuvar mreže Radničkog Dušan Petrović.


Trijumf u Aranđelovcu za korak bliže plej-ofu


Početak utakmice je zakazan za 20 časova, a pravdu će deliti sudijski par Stevan Đurašinović i Nikola Musić iz Vrbasa.


Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice.



Datum: 28.05.2021. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...