x

Kragujevčanke na teškom gostovanju u Šapcu

Kragujevčanke na teškom gostovanju u Šapcu Foto: SPD Radnički

Nakon teško izvojevane pobede u Zaječaru, gde su nastupile u oslabljenom sastavu, rukometašice Radničkog očekuje gostovanje na vrućem terenu u Šapcu u subotu 3. aprila, gde će ih u 17. kolu Superlige za žene ugostiti, ovog proleća razgoropađena, ekipa Medicinara. Prvi duel ovih rivala u jesenjem delu prvenstva, Kragujevčanke su rešile u svoju korist rezultatom 35:25.


Radnički nakon preokreta slavio u Zaječaru


Šapčanke su poletna, borbena ekipa i skup mladih i izuzetno talentovanih igračica. U prvom delu šampionata smo ih relativno lako savladale, ali to sad nije ista ekipa od jesenas, pogotovo što se u njihove redove vratila juniorska reprezentativka Aleksandra Krstić. Na svom terenu pružaju odlične partije i ove godine su već iznenadile pojedine favorite. Odlikuje ih brz prenos lopte i dobra igra u tranziciji sa puno trčanja. Mi smo vredno radile i spremale za susret sa njima i verujem da ako ispoštujemo sve dogovore, možemo uknjižiti nova dva boda, najavila je duel sa Medicinarom pivot Radničkog Milijana Stošić.


Radnički dominantnom igrom do prvih prolećnih bodova


Početak utakmice je zakazan za 17 časova, a pravdu će deliti sudijski par Jelena Jakovljević iz Zemuna i Vanja Antić iz Beograda.


Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice.




Datum: 02.04.2021. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...