x

Osokoljene Kragujevčanke putuju u Vrbas

Osokoljene Kragujevčanke putuju u Vrbas Foto: SPD Radnički

Rukometašice Radničkog, osokoljene osvajanjem Kupa-grupa Zapad, započinju prolećni deo prvenstva, utakmicom zaostalog 7. kola Superlige za žene na vrućem i uvek neugodnom gostovanju ekipi Vrbasa u sredu 27. januara u hali „Drago Jovović“.


Kragujevčanke odbranile trofej u Kupu


Raduje me nastavak prvenstva i sigurna sam da ćemo ga dobro otvoriti. Željne smo igre pa očekujem borbenu i dinamičnu utakmicu. Ekipa Vrbasa je kao i naša spoj mladosti i iskustva, a izdvajaju se dve igračice sa dugogodišnjim superligaškim stažom. Ove sezone su pojačani za iskusnu Slađanu Stepanović, koja im je rešila poziciju desnog krila. Probaćemo da zaustavimo igru talentovane Magdalene Malenović, proigravanja i razigravanja takođe iskusne Danijele Ilić, uz naravno i ostale mlade nade. Spremamo se, treniramo kvalitetno i sigurna sam da ćemo odgovoriti zadacima. Idemo na pobedu, neće sigurno biti lako, ali verujem u svoj tim, najavila je susret sa Vrbasom čuvar mreže Radničkog Marijana Ilić.


Marijana Ilić pojačala redove Radničkog


Početak utakmice je zakazan za 19:30 časova, a pravdu će deliti sudijski par Vladimir Jovandić i Marko Sekulić iz Pančeva.


Datum: 26.01.2021. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...