x

Čaba Silađi gost druge epizode olimpijskog podkasta

Čaba Silađi gost druge epizode olimpijskog podkasta Foto: OKS

Emitovana je druga epizoda “Olimpijskog podkasta” u kojoj je gostovao plivač Čaba Silađi. Silađi je sa gledaocima podelio malo poznate priče o početku svoje karijere i pružio sjajan uvid gledaocima u to kako izgleda život vrhunskog sportiste i olimpijca.


Silađi se dotakao i učešća na prethodna tri izdanja Olimpijskih igara u Pekingu, Londonu i Riju i u razgovoru preneo atmosferu koja okružuje najveću svetsku smotru vrhunskih sportista. Silađi će u Tokiju četvrti put nastupiti na Olimpijskim igrama.


U susret Tokiju – OKS pokreće svoj podkast


Srpski olimpijac takođe je sa svim gledaocima podelio i svoje iskustvo balansiranja između profesionalnog bavljenja sportom i obrazovanja. Silađi je diplomirao na Tehnološkom fakultetu u Novom Sadu, što sa ponosom ističe i napominje da je jako bitno da svako ko se bavi profesionalnim sportom bude i obrazovan.


“Olimpijski podkast” je nova forma emisije koju je Olimpijski komitet Srbije pokrenuo zajedno sa dugogodišnjim partnerom, Vojvođanskom bankom. Kroz jednosatne razgovore sa našim olimpijcima koji će nas predstavljati u Tokiju, svi navijači olimpijskog tima Srbije moći će da bolje upoznaju naše sportiste i da dobiju uvid u to kako izgleda priprema za odlazak na OI, kao i samo učešće na njima.


OKS predstavio zvaničnu Viber zajednicu - Olimpijski tim Srbije


32. Letnje Olimpijske igre održaće se u periodu od 23. jula do 08. avgusta 2021. godine, u Tokiju (Japan), u organizaciji Olimpijskog komiteta Japana i Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK), nakon što su prethodno bile odložene zbog pandemije korona virusa (Covid19).


Razgovore sa našim olimpijcima u olimpijskom studiju vodi sportski novinar Miloš Šaranović.



Datum: 22.01.2021. Autor: Jovan Simić

PROČITAJTE JOŠ...