x

Bolji dani za gimnastiku Srbije

U okviru redovnih aktivnosti, Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković, primio je u sedištu OKS, u Olimpijskoj kući, predstavnike Gimnastičkog Saveza Srbije na čelu sa novim predsednikom, dr. Sašom Veličkovićem.


Na radnom sastanku novi predsednik GSS je upoznao predsednika Maljkovića i prisutne članove OKS sa planovima GSS u sledećem olimpijskom ciklusu i konceptom razvoja gimnastike Srbije u narednom periodu.


OKS predstavio zvaničnu Viber zajednicu - Olimpijski tim Srbije


Poseban akcenat je stavljen na potrebu ulaganja u razvoj i usavršavanje trenerskog i stručnog dela GSS-a u svim segmentima kao i na rešavanje infrastrukturnih problema u ovom sportu.


Predsednik OKS sa saradnicima je dao podršku novoizabranom Predsedniku GSS u radu na organizovanju jedinstvenog i savremenog Saveza kao i na jačanju i afirmaciji gimnastike kao jednog od najvažnijih bazičnih sportova, sa uverenjem da dolaze bolji dani za srpsku gimnastiku.


Tomas Bah čestitao Božidaru Maljkoviću


Predsednik Maljković je istakao da će Olimpijski komitet Srbije podržati i pomoći sve planove i akcije GSS-a koje vode napretku svih gimnastičkih sportova u Srbiji.


Datum: 14.01.2021. Autor: Jovan Simić

PROČITAJTE JOŠ...