SPD Radnički godišnje priznanje za najbolju biznis inovaciju

Foto: SPD Radnički

Sportsko privredno društvo Radnički dobitnik je priznanja za najbolju biznis inovaciju u 2020. godini na tradicionalnoj godišnjoj dodeli nagrada „ANNY STYLE AWARDS“, koja je održana u predivnom ambijentu hotela „Zepter“ u Vrnjačkoj Banji. Nagradu je ispred SPD Radnički primio direktor Bojan Ilić, čovek koji uspešno upravlja ovom višečlanom sportskom organizacijom od trenutka njenog osnivanja u februaru 2019. godine.


Ova nagrada je još jedan pokazatelj da su sportski uspesi svih klubova koji funkcionišu u okviru SPD Radnički prepoznati od strane šire javnosti i da ova organizacija predstavlja eklatantan primer kako je predanim radom i domaćinskim poslovanjem moguća realizacija visoko postavljenih ciljeva. U ovom trenutku šest od ukupno sedam sportskih sekcija u okviru SPD Radnički nastupa u najvišim rangovima takmičenja, gde se aktivno bori za trofeje.

 

Pored izuzetnih sportskih rezultata, SPD Radnički se pokazao kao društveno odgovorna organizacija koja radi na promovisanju pravih vrednosti. Besplatna škola sporta, podrška inkluziji osoba sa invaliditetom i iniciranje brojnih humanitarnih akcija, profilisali su SPD Radnički kao organizaciju koja je okrenuta ka unapređenju kompletnog društvenog ambijenta. 


Pored priznanja za najbolju biznis inovaciju, na ovoj manifestaciji dodeljene su i godišnje nagrade za najbolju turističku destinaciju, hotel i vinariju u Srbiji, kao i za najbolji modni brend i transformaciju u modnom dizajnu.


Takođe, uručene su i posebne zahvalnice za doprinos jačanju kulturne scene u Srbiji.   


Datum: 29.12.2020. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...