Održana sednica UO SAS

Foto: SAS

Zbog situacije sa virusom COVID-19 ovogodišnji Upravni odbor Srpskog atletskog saveza održan je online. 

Pored usvajanja budžeta SAS za 2021. godinu jedna od glavnih odluka koja je doneta bila je uvođenje jedinstvenog centra za registraciju I preregistraciju atletičara/ki Srpskog atletskog saveza.

Takođe, UO je odobrio nove Propozije za atletska takmičenja 2021-2024. Usvojen je Kalendar takmičenja za narednu godinu kao i Program i kriterijumi za nastup na medjunarodnim takmičenjima i sastav reprezentativnih selekcija.

Nov datum SP Beograd 22

SAS je promenio i svoje sedište, te je umesto adrese Strahinjića Bana 73 a, nova adresa Bulevar Oslobodjenja 54 (Atletska dvorana).

Upravni odbor je usvojio i odluku o pomoći atletskim klubovima I članovima SAS.

Sve odluke UO možete preuzeti ovde.

Uspeli smo da privedemo kraju jednu tešku godinu koja je iza nas. U narednoj godini čeka nas mnogo takmičenja, pre svega OLimpijske igre, ali I Evropsko prvenstvo u dvorani, kao I dva juniorska evropska prvenstva I jedno svetsko prvenstvo. Verujem da ćemo 2021. godinu provesti u mnogo lepšem I boljem raspoloženju za razliku od 2020. Svima želim srećne novogodišnje I božićne praznike”, zaključio je direktor SAS, Slobodan Branković.

Datum: 28.12.2020. Autor: Katarina Branković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...