x

Radomiru Jovoviću novi četvorogodišnji mandat

Radomiru Jovoviću novi četvorogodišnji mandat Foto: BSS

Dosadašnji predsednik Upravnog odbora Badminton saveza Srbije, Radomir Jovović, vodiće srpski badminton i u naredne četiri godine, najvažnija je odluka sednice Izborne skupštine Badminton saveza Srbije koja je, uz punu primenu mera i preporuka Kriznog štaba za suzbijanje širenja zarazne bolesti uzrokovane virusom Covid 19, održana u četvrtak, 10. decembra 2020, u Nacionalnom badminton centru na Adi Ciganliji. 


Triling dvostrukih državnih prvaka


Sednici Skupštine, na kojoj su sve odluke donete jednoglasno, prisustvovali su predstavnici badminton klubova Beograd, Novi Sad, Zmajevi (Kruševac), Dinamo (Pančevo), Helianthus (Novi Sad) i Petrovački sportski klub (Petrovac na Mlavi), zatim predstavnici dva teritorijalna saveza, Badminton saveza Beograda i Badminton saveza Vojvodine, kao i delegirani predstavnik počasnih članova.


Tomić bez premca u glavnom gradu


Pored Jovovića novi-stari članovi Upravnog odbora postali su Predrag Vuković, Tamara Koštro i Radomir Kosojević, dok će Andreja Andrić i u naredne četiri godine obavljati funkciju generalnog sekretara BASS. Dosadašnji Nadzorni odbor BASS u sastavu Zoran Stepanović, Novo Bojičić i Aleksandar Marković jednoglasno je izabran na nastavi svoj posao i u preiodu od 2020. do 2024. 


Datum: 11.12.2020. Autor: Badminton savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...