x

Punom snagom na Obilić za nastavak pobedničkog niza

Punom snagom na Obilić za nastavak pobedničkog niza

Rukometaši Radničkog su sjajnom igrom i pobedom nad ekipom Šamota pokazali da je period slabijih igara i kriza rezultata iza njih. Priliku da to dokažu imaju u subotu 12. decembra, kada putuju u Beograd na megdan ranjenom lavu, ekipi Obilića, sa kojim će ukrstiti koplja u utakmici 11. kola Arkus lige i eventualnim trijumfom uploviti u mirne vode na tabeli. U prvom delu šampionata Kragujevčani su na svom terenu slavili rezultatom 25:19.


Radnički ubedljiv na gostovanju u Aranđelovcu


Nakon lošijih partija koje smo pružili, konačno smo se izdigli iznad trenutne situacije i odigrali jednu mušku utakmicu. Mnogo nam znači trijumf u Aranđelovcu i daje nam vetar u leđa u nastavku takmičenja. Idemo utakmicu po utakmicu i potrudićemo se da osvojimo što je moguće više bodova. Gostujemo Obiliću koji je odigrao odličan meč u gostima protiv Rudara. Iskusna ekipa, igraju dugo zajedno, pod komandnom palicom sjajnog Žujovića. Smatram da će veća želja, koncentracija i agresivnost presuditi u ovom meču, najavio je duel u Beogradu ubojiti srednji bek Kragujevčana Stefan Stanojev.


Početak utakmice u hali SC Voždovac je zakazan za 19.30 časova, a pravdu će deliti sudijski par Goran Kovać i Srđan Milosavljević iz Kosovske Mitrovice.


ARKUS liga: Partizan dočekuje Dinamo u derbiju kola


Za sve navijače Radničkog i ljubitelje rukometa i sporta je obezbeđen video-link sa direktnim prenosom utakmice.

   


Datum: 11.12.2020. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...