x

Denis Kozakov brzo završio na kolenima

Denis Kozakov brzo završio na kolenima

Publike u očekivanom broju nažalost nije bilo pored ringa zbog mera Vlade Srbije u borbi sa koronom, ali su ljubitelji boksa pored malih ekrana koji su pratili direktan prenos na TV Arenasport 1 mogli da uživaju u još jednoj demonstraciji sile najboljeg srpskog kruzeraša - Veljka Ražnatovića (23). Srbin je u meču večeri na međunarodnoj bokserskoj reviji u organizaciji “Balkan Boxinga”, baš kao što je i obećao, nokautirao Ukrajinca Denisa Kozakova već u drugoj rundi!

Ambijent na parkingu Slot kluba Admiral Atrijum podsećao je na najveće bokserske spektakle u Las Vegasu, a uvodne i posebno borba večeri pokazali su da je plemenita veština ponovo živa u Srbiji. Ceo ambijent kao da je dao dodatnu snagu srpskom borcu u megdanu sa Ukrajincem koji se nedavno borio za titulu tamošnjeg šampiona. Dobro znamo kakva je ukrajinska škola boksa, što govori i o snazi rivala. Međutim, Veljko je pred suprugom Bogdanom i sestrom Anastasijom, koje su mu prve i čestitale, bio mnogo inspirisaniji.

-Ono što sam obećao to sam i uradio, sad juriš na evropski tron - poručio je kratko Veljko posle meča koji je ispraćen bakljadom momaka iz Fondacije Junak. Naš najbolji kruzeraš je pobedu posvetio srpskom narodu u Crnoj Gori.

Uskoro će “Balkan Boxing” Ražnatoviću da spremi još veći spektakl i daleko atraktivnijeg i ozbiljnijeg protivnika kako bi se Srbin približio cilju - meču za evropsku titulu.

Veljkov napredak i predan rad je prepoznao OTB Inženjering, firma koja će pomoći našem borcu u daljem razvoju profesionalne karijere.


VELJKOV UČINAK

U PROFI KARIJERI

Mečeva 9

Pobeda    9

Pobeda nokautom 6


Konovalov pobedio posvetio sinu

“Atomski mrav” iz Jagodine takođe je slavio nokautom u drugoj rundi! Aleksandar Konovalov je u svom drugom meču u profi karijeri bio bolji od Milana Živkovića, a pobedu je posvetio svom trogodišnjem sinu Viktoru. Inače, Konovalov je u ring ušao u crnogorskoj narodnoj nošnji.


REZULTATI

DO 57 KG

Sara Marjanović - Nevena Matović    40:35

DO 72,5 KG

Novak Radulović - Vladimir Đorđević    60:54

DO 69 KG

Petar Stošić - Antonio Biset (Kuba)    3:0

DO 91+ KG

Sanel Hasanović - Dušan Krstin    Nokaut, 3. runda

DO 71,5 KG

Aleksandar Konovalov - Milan Živković    Nokaut, 2. runda

DO 90,7 KG

Veljko Ražnatović - Denis Kozakov (Ukrajina) Nokaut, 2. runda

Datum: 05.09.2020. Autor: Dražen Ostojić

PROČITAJTE JOŠ...