x

Polako se pozdravljamo sa letnjom sezonom na Olimpu

Tradicionalna manifestacija igre bez granica na Olimpu povodom završetka letnje sezone I ove godine se organizuje na jednim od najlepših bazena u našem gradu a definitivno najprilagodjenijim za osobe sa invaliditetom.


S obzirom na trenutnu situaciju Igre ce biti  organizovane u malo izmenjenjim uslovima ali svakako  sa puno zanimljivih sadrzaja u kojima će moći da se oprobaju osobe sa invaliditetom svih uzrasta.


Sa željom da završetak sezone bude posebno obeležen „Igre bez granica“održavaju se sutra, u četvrtak 03.septembra koja počinje u 10,00 sati a okupiće oko 50 učesnika, dece i mladih pre svega sa prostora celog  Grada, koji će se na prostoru kupališta nadmetati u spretnosti, znanju i veštinama ali i uživat u program.


Organizatori ove priredbe je  Društvo za sport i rekreaciju osoba sa invaliditetom Zvezdare I  Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda i a njeno održavanje su podržali i omogućili Grad Beograd preko Sekretarijata za sport i omladinu i Sekretarijata za socijalnu zaštitu i SC „Olimp“ čiji će predstavnici svojim prisustvom takođe dati poseban značaj celoj manifestaciji.


Ove godinova manifestacija slavi i dupli jubilej s obzirom da Društvo za sport i rekreaciju invalida Zvezdara slavi 10 godina, dok Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda proslavlja 50 godina svog postojanja.


Datum: 02.09.2020. Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...