Polako se pozdravljamo sa letnjom sezonom na Olimpu

Tradicionalna manifestacija igre bez granica na Olimpu povodom završetka letnje sezone I ove godine se organizuje na jednim od najlepših bazena u našem gradu a definitivno najprilagodjenijim za osobe sa invaliditetom.


S obzirom na trenutnu situaciju Igre ce biti  organizovane u malo izmenjenjim uslovima ali svakako  sa puno zanimljivih sadrzaja u kojima će moći da se oprobaju osobe sa invaliditetom svih uzrasta.


Sa željom da završetak sezone bude posebno obeležen „Igre bez granica“održavaju se sutra, u četvrtak 03.septembra koja počinje u 10,00 sati a okupiće oko 50 učesnika, dece i mladih pre svega sa prostora celog  Grada, koji će se na prostoru kupališta nadmetati u spretnosti, znanju i veštinama ali i uživat u program.


Organizatori ove priredbe je  Društvo za sport i rekreaciju osoba sa invaliditetom Zvezdare I  Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda i a njeno održavanje su podržali i omogućili Grad Beograd preko Sekretarijata za sport i omladinu i Sekretarijata za socijalnu zaštitu i SC „Olimp“ čiji će predstavnici svojim prisustvom takođe dati poseban značaj celoj manifestaciji.


Ove godinova manifestacija slavi i dupli jubilej s obzirom da Društvo za sport i rekreaciju invalida Zvezdara slavi 10 godina, dok Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda proslavlja 50 godina svog postojanja.


Datum: 02.09.2020. Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...