x

Miloš Barudžić ponovo u Radničkom

Miloš Barudžić ponovo u Radničkom Foto: SPD Radnički

U cilju ostvarenja najviših ciljeva, plasmana u elitu srpskog rukometa, Rukometni klub Radnički je preduzeo korake na angažovanju igrača na deficitarnim pozicijama u timu, kako bi što spremnije dočekao baraž utakmicu za popunu Arkus Superlige. Prvi u nizu pojačanja je Miloš Barudžić (22), levo krilo i izdanak kragujevačke škole rukometa, koji se nakon 4 godine rukometne pečalbe vratio u rodni grad.


Mogu slobodno da kažem da je Barudžić pravo pojačanje za nastupajuću sezonu. Krase ga odlične fizičke predispozicije, visok stepen realizacije i dobra igra u fazi odbrane. Iako je mlad stekao je zavidno Superligaško iskustvo i uveren sam da će dati svoj pečat u igri. Ono što je značajno, Kragujevčanin je i „braniće“ svoju kuću, svoj dom, što predstavlja veliku prednost za klub, istakao je šef struke Rukometnog kluba Radnički, Nedeljko Matić.


Barudžić je u dosadašnjoj karijeri nastupao za matični klub, Radnički iz Kragujevca, kao i za Dinamo iz Pančeva, sa kojim je stekao i bogatu internacionalnu karijeru nastupajući u SEHA Ligi i evro kupovima.


Povratak u matični klub i rodni grad je bila moja želja u prethodnom periodu. Drago mi je što se to sada i ostvarilo kada sam u punoj snazi i igračkom naboju za ostvarenje visokih ciljeva koje je klub zacrtao. Nadam se da će ambicije biti dostižne sa ovom ekipom. Dosta je truda i snage uloženo da Radnički dospe do prilike da izbori učešće u eliti i siguran sam će se isplatiti  i u ligaškom delu. Nestrpljiv sam kada je lopta i hala u pitanju i obzirom na činjenicu da dugo nismo trenirali, željan sam utakmica i jedva čekam da vidimo gde smo, kaže Miloš Barudžić, koji je overio dvogodišnju vernost kragujevačkom klubu.


Datum: 20.08.2020. Autor: SPD Radnički

PROČITAJTE JOŠ...