Turkish Airlines zvaničan avio-prevoznik 33. Beogradskog maratona

Turkish Airlines i Beogradski maraton, potpisali su Ugovor po kome je ova renomirana turska avio-kompanija postala zvaničan avio-prevoznik najvećeg i najmasovnijeg, tradicionalnog, međunarodnog sportskog događaja u Srbiji. 


Gospodin Mehmet Alagoz, generalni direktor predstavništva Turkish Airlines-a u Beogradu izjavio je: “Mi smo veoma srećni što smo zvanični avio-prevoznik Beogradskog maratona, jednog od najvećih međunarodnih sportskih događaja u Srbiji. Kao avio-kompanija koja leti u više zemalja nego ijedna druga, Turkish Airlines nudi mogućnost ljubiteljima sporta sa 317 destinacija i 126 zemalja iz svoje mreže da dođu u Beograd i učestvuju u ovom velikom događaju. Mi verujemo da će ova akcija doprineti i našim naporima da dovedemo još više turista u Srbiju.” 


Kratka istorija Beogradskog maratona


Povodom potpisivanja Ugovora između Turkish Airlines i Beogradskog maratona, Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona, je izjavio: „Turkish Airlines je godinama jedna od najboljih svetskih avio-kompanija, koja leti u veći broj zemalja od bilo koje druge avio-kompanije, dobitnik je mnogobrojnih svetskih nagrada u avioindustriji i mi, ovom prilikom, želimo da izrazimo veliko zadovoljstvo što smo postali partneri na zajedničkom zadatku da Beogradski maraton učinimo pristupačnijim mnogobrojnoj trkačkoj populaciji iz celog sveta“.


Počelo prijavljivanje za 33. Beogradski maraton


„Verujemo da ćemo, na krilima Turkish Airlines i zahvaljujući posebnim pogodnostima koje ova kompanija nudi, omogućiti još većem broju stranih trkača da učestvuju na 33. Beogradskom maratonu 2020.g. Ovogodišnji 32. Beogradski maraton, imao je rekordan broj od preko 3.000 stranih učesnika i gostiju iz 70 zemalja sveta“ – završio je svoju izjavu Nikolić.


33. Beogradski maraton biće održan 26.04.2020. godine.


Datum: 25.12.2019. Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...