x

Agresivnom odbranom do četvrte u nizu

Agresivnom odbranom do četvrte u nizu Foto: Andreja Kostadinović / RK Radnički

Trijumfom u Vranju, rukometaši Radničkog su se definitivno vratili na pobednički kolosek, a da bi zaokružili celinu, neophodna im je pobeda u poslednjem, 11-om kolu Super B lige u petak 6. decembra, kada će ugostiti ekipu Mokre Gore iz Zubinog Potoka.

-Nakon paklenog gostovanja u Vranju, gde smo uspeli  da osvojimo bodove, silno smo motivisani da se dostojno oprostimo od naših navijača na zatvaranju jesenje sezone.Konsolidovali smo redove, trećom pobedom u nizu smo znatno poboljšali atmosferu u timu kako bi što spremnije dočekali ekipu iz Zubinog Potoka, koja u poslednje vreme pruža odlične partije. No,to nas neće omesti da prepoznatljivom, agresivnom odbranom zaustavimo njihove atake, što će nam dati neophodnu sigurnost u realizaciji. Pozvao bih navijače da nas podrže u nastojanju da ostvarimo i četvrtu, uzastopnu pobedu - istakao je u najavi utakmice levo krilo Radničkog  Vasilije Ristić.

Početak utakmice u SBB hali Jezero je zakazan za 20:30 časova, a pravdu će deliti sudijski par Dušan Cvetković i Igor Nikolić iz Leskovca.

Datum: 05.12.2019. Autor: Saša Jančić

PROČITAJTE JOŠ...