x

Škoda produžila partnerstvo sa Tur de Fransom

Škoda produžila partnerstvo sa Tur de Fransom

Proizvođač automobila Škoda produžio je svoju ulogu zvaničnog glavnog partnera i glavnog partnera kad su u pitanju zvanična vozila Tur de Fransa.


106. Tradicionalna biciklističa trka Tur de Frans (Biciklistička trka oko Francuske) održaće se u periodu od 06. do 28. jula 2019. godine, u Francuskoj, u organizaciji Amaury Sport organizacije


Tur de Frans 2019 startuje u Briselu


Ugovorom je predviđeno da partnerstvo između Škode i Amaury Sport-a bude prošireno na 20 godina. Prethodni ugovor trajao je od 2014. do 2018. godine.


U okviru partnerstva sa organizacijom Amaury Sport, organizatorom Tur de Fransa, dogovoreno je da Škoda nastavi da bude glavni sponzor “zelene majice” koja se dodeljuje najboljem vozaču tokom trke.


Novi dogovor pokriva proširenje na 9 trka u organizaciji Amaury Sport-a među kojima su: La Vuelta, Paris-Nice, Critérium du Dauphiné, Paris-Roubaix, La Flèche Wallonne, Liège-Bastogne-Liège, L Etape du Tour, Paris-Tours and Volta Catalunya.


Alain Favey, član uprave u Škodi za prodaju i marketing, izjavio je: “Podrška Tur de Fransu i drugim poznatim biciklističkim događajima izraz je naše 124-godišnje korporativne tradicije u proizvodnji bicikala”.


Zvaničnici i organizatori Tur de Fransa biće opremljeni Škoda vozilima. Primera radi, Škoda Superb model služi kao “Red car” namenjen turističkom direktoru Christian Prudhomme-u.


Pored toga, Škoda će na trci predstaviti reklame velikog formata i pokrenuće novu marketinšku kampanju na televiziji i na društvenim mrežama. Podsećanja radi, aplikacija koju je Škoda predstavila na prošlogodišnjoj trci preuzeta je 1,5 miliona puta.


Škoda takođe ima i sopstveni web sajt posvećen biciklizmu WeLoveCycling.com


Continental glavni partner Tur de Fransa 2019



Datum: 07.05.2019. Autor: Marko Skorić

PROČITAJTE JOŠ...