Jovičić na sastancima Evropskih komisija

U periodu od 25. do 27. januara, u Kopenhagenu, održani su tradicionalni januarski sastanci komisija Evropske badminton konfederacije (BEC), kojima je prisustvovao i Radomir Jovović, predsednik Upravnog odbora Badminton saveza Srbije i potpredsednik Balkanske badminton asocijacije.


Kao član Komisije za razvoj članica i Komisije sport za sve, Jovović je ponovo uzeo aktivno učešće u radu istih. Sastancima ovih veoma važnih razvojnih komisija su prisustvovali i Andrej Antropov i Žoao Matoš, potpredsednici kontinentalne federacije, Brajan Agerbak, generalni sekretar, članovi borda direktora i komisija BEC. U radu komisija aktivno je učestvovao i Majkl Norbek, novi menadžer BEC.


Među brojnim temama koje su se našle na programu rada komisija, izdvojile su se sledeće: evaluacija rada i formiranje godišnjih izveštaja, donošenje izmena i dopuna strateških planova, ciljeva, indikatora uspeha i budžeta za 2019. godinu, primena i unapređivanje razvojnog sveobuhvatnog BASIS programa, priprema strukture i sadržaja Foruma BEC članica koji će biti održan u aprilu u Ukrajini, realizacija kurseva Svetske akademije sporta i Svetske badminton federacije, održavanje sudijskih seminara, prilagođavanje i dalja uspešna primena Shuttle Time projekta širom Evrope, sertifikovana edukacije trenera nivoa 1 i 2, priprema novog modela najstarijeg evropskog projekta – Letnje škole BEC za takmičare i trenere, realizacija 12 regionalnih projekata i dr. Srbija je, tokom 2018. godine, imala predstavnike ili je aktivno učestvovala u realizaciji većine evropskih projekata, što je konstatovano i u zvaničnim dokumentima komisija.


Tokom radnog sastanka Radomira Jovovića sa Rasmusom Bahom, menadžerom za komunikacije BEC, potvrđeno je da je Badminton savez Srbije najuspešniji učesnik evropskog projekta razvoja društvenih medija u 2018. godini. Predsednik UO BASS je boravak u Danskoj iskoristio i za promociju jednog od najvećih i najmasovnijih evropskih turnira za mlade – Serbian U17 & Youth International Novi Sad 2019, kao i za održavanje više sastanaka i dalje unapređivanje međunarodne saradnje.


Vlada Republike Srbije – Ministarstvo omladine i sporta obezbeđivanjem neophodnih finansijskih sredstava doprinelo je u značajnoj meri učešću Radomira Jovovića u radu Komisije za razvoj članica i Komisije sport za sve Evropske badminton konfederacije u Danskoj.


Datum: 31.01.2019. Autor: Badminton savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...