Obradović objavio spisak pred Evropsko prvenstvo u Francuskoj

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije, Ljubomir Obradović, objavio je spisak od 28 igračica na koje računa za predstojeće Evropsko prvenstvo u rukometu za žene koje 29. novembra 2018. godine počinje u Francuskoj.


13. Evropsko prvenstvo u rukometu za žene održaće se u periodu od 29. novembra do 16. decembra 2018. godine, u Francuskoj, u organizaciji Rukometnog saveza Francuske i Evropske rukometne federacije (EHF).


Na spisku ženske rukometne reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo u Francuskoj nalaze se: Sanja Radosavljević; Katarina Krpež Šlezak; Timea Milošević; Jelana Trifunović; Andrea Lekić; Dijana Števin; Jelena Lavko; Jovana Kovačević; Jovana Risović; Jelena Agbaba; Željka Nikolić; Anđela Janjušević; Lidija Cvijić; Tamara Radojević; Jovana Bogojević; Slađana Pop - Lazić; Dijana Radojević; Marija Obradović; Aleksandra Vukajlović; Ivana Mitrović; Katarina Tomašević; Jovana Stoiljković; Dragana Svijić; Marija Petrović; Marina Pantić; Marija Čolić; Milica Rančić; Marina Dmitrović. Pored rukometašica, na spisku su, u okviru stručnog štaba i: Mazalam Džemailoski; Ljubomir Obradović; Živojin Maksić; Strahinja Marković; Dragan Ilić; Milenko Savić; Siniša Đukić. (Izvor: RSS)


Ženska rukometna reprezentacija Srbije nastupaće u grupi A na Evropskom prvenstvu u Francuskoj , gde će joj rivali biti selekcije Švedske, Danske i Poljske. Grupa preliminarne faze igra se u Nantu, a tri najbolje selekcije ukrstiće sa tri najbolja tima iz grupe B u Nansiju, gde će igrati selekcije Rusije, Crne Gore, Slovenije i Francuske.


Raspored utakmica - Evropsko prvenstvo u rukometu za žene 2018


Okuplјanje rukometašica Srbije i stručnog štaba zakazano je za 18. novembar 2018. godine, nakon čega će najbolјe srpske rukometašice učestvovati na Kupu Karpata od 22. do 24. novembra zajedno sa selekcijama Rumunije A i B, odnosno, Rusije, dok je put za Nant planiran je za 28. novembar. Rukometašice Srbije su na dva poslednja takmičenja, EP 2016 u Švedskoj i SP 2017 u Nemačkoj, zauzele deveto mesto.


Datum: 07.11.2018. Autor: Marko Skorić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...