Počelo prijavljivanje za 32. Beogradski maraton

Trideset drugo izdanje Beogradskog maratona biće održano u nedelju 14.04.2019. godine. Ta informacija nalazi se i u kalendaru AIMS (Svetsko udruženje maratona i uličnih trka) – krovne, najznačajnije svetske organizacije za ulične trke i maratone, čiji je Beogradski maraton član od 1990. godine.

Očekuje se da i 32. Beogradski maraton, kao događaj od posebnog značaja za Grad Beograd, potvrdi status i nastavi tradiciju najznačajnijeg međunarodnog sportskog događaja u Beogradu i Srbiji. Takođe se očekuje da se nastavi trend povećanja broja domaćih i učesnika iz celog sveta u svim trkama u okviru ove manifestacije, kao i da ispuni sva očekivanja kada je u pitanju kvalitet organizacije događaja i realizacija različitih programskih aktivnosti.

Beogradski maraton će nastaviti da širi i unapređuje trkački pokret u Srbiji, da povećava turistički prihod u našem glavnom gradu i da stvara uslove da što širi slojevi stanovništva učestvuju u događaju koji je u svojoj suštini pokret zdravlja.

Svakako, jedan od najvažnijih ciljeva biće širenje poruke o značaju darivanja i stvaranju uslova da se doniraju sredstva za različite humanitarne potrebe, za koje se Beogradski maraton stavlja na raspolaganje kao najbolja i najšira moguća platforma.

Pored mnoštva, već postojećih, tradicionalnih i razvijenih humanitarnih kampanja na Beogradskom maratonu - sa Nacionalnim savetom za filantropiju, Srpskim filantropskim forumom i organizacijama civilnog društva načinjeni su i novi konkretni koraci. Upravo završen 2. Beogradski polumaraton bio je uspešan početak nove, obećavajuće saradnje.

Svi zainteresovani trkači mogu se prijaviti za učešće na 32. Beogradskom maratonu na internet stranici Beogradskog maratona: www.bgdmarathon.org


Datum: 04.10.2018.
Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Beogradski maraton 2019

POVEZANE VESTI...
+ Održan Prvi medjunarodni košarkašk...
+ Milentijević: Stvaraćemo igračice
+ Poker dvostrukih pobednika u Novom Sadu
+ Aleksandar Stojanović i Vladimir Ban...
+ Maksimalan učinak odbojkašica Srbij...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...
+ Beogradski maraton 2011
+ Beogradski maraton 2012
+ Beogradski maraton 2013
+ Beogradski maraton 2014
+ Beogradski maraton 2016
+ Beogradski SuisseGas maraton 2015

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...