x

U čast Dejana Brđovića

U čast Dejana Brđovića

I ove godine, kao i prethodnih 19, odbojkaški kamp Dejan Brđović biće organizovan na planini Goč, nadomak Kraljeva. Deca će pod nazorom trenera Gorana Ilića, Biljane Mihailović, Nikole Jerkovića, Vladana Avramovića i Aldina Zoranića raditi u dve smene i to u periodu od 07. do 16.07. i od 16. do 25.07.2018.


Odbojkaši i odbojkašice imaće priliku da par dana rade i sa selektorom odbojkaške reprezentacije Srbije, Zoranom Terzićem, kao i sa njegovim saradnicima Brankom Kovačevićem i Željkom Bulatovićem. Gosti kampa ove godine biće naši reprezentativci Uroš Kovačević, Petar Krsmanović, Srećko Lisinac, Sanja Malagurski, Stefana Veljković i mnogi drugi, koji su pre nekoliko godina upravo svoje prve odbojkaške korake načinili na ovom kampu. Najavljen je i dolazak dve ekipe iz Makedonije, koji su redovni gosti kampa.

- Ponosni smo što uspevamo da već 3 godinu, od kako Dejan nije sa nama, održimo kamp na nivou kakav on itekako zaslužuje. Želim da se zahvalim svim prijateljima koji nam daju maksimalnu podršku da očuvamo brend kampa. Sledeće godine napravićemo jubilej i pripremamo se za pravi spektakl. Odbojkaški kamp Dejan Brđović je najstariji kamp u Srbiji koji sledeće godine slavi svoj jubilej -20 godina. I siguran sam da bi tata bio prezadovoljan kako to radimo, da je sa nama - istakla je Ana Brđović, koordinatorka poznatog kampa, ćerka legende srpske odbojke Dejana Brđovića, koji nas je prerano napustio, a koja je i sama odbojkašica.

Datum: 05.07.2018. Autor: /

PROČITAJTE JOŠ...