Počelo prijavljivanje za 2. Beogradski polumaraton

Drugi Beogradski polumaraton biće održan 30.09.2018. godine, u terminu koji je i prošle godine bio predviđen za održavanje prvog izdanja ovog atraktivnog događaja, ali je po dogovoru sa predstavnicima grada Beograda, zbog brojnih radova na ulicama Beograda u tom terminu, bio pomeren za početak decembra 2017. godine.


Trebalo je mnogo energije, entuzijazma i ljubavi da zajednički, sa učesnicima, volonterima, Beograđanima i  tradicionalnim partnerima  organizujemo 1. Beogradski polumaraton koji je održan u izvarednoj atmosferi I u potpuno neuobičajenim okolnostima – po hladnom vremenu i uz neprekidno provejavanje snega. Prvi Beogradski polumaraton bio je veliki izazov za sve koji su dali svoj doprinos da on ostane upamćen kao jedinstven događaj.


Najčešći medijski komentari posle 1. Beogradskog polumaratona bili su: “Ni sneg, ni hladno vreme nisu mogli da zaustave reku trkača i radosti na beogradskim ulicama”.


Drugi Beogradski polumaraton imaće u sebi,  kao I prošle godine, dve trke, trku na 10 km – “Beogradskih 10” i trku na 21 km – “Beogradskih 21”.


“Očekuje se da će  2. Beogradski polumaraton u ovom terminu, uz unapredjenja i odredjene novine i uz dalju podršku trkačkog pokreta, volontera, Beograđana, Grada Beograda, partnera i prijatelja Beogradskog maratona još jednom iskazati svoju snagu i potencijale i da će biti nastavak izuzetno uspešnog ovogodišnjeg 31. Beogradskog maratona. Takođe ćemo i dalje raditi na podizanju svesti građana o važnosti redovnog fizičkog vežbanja radi očuvanja zdravlja, poboljšanja kvaliteta života i produženja životnog i radnog veka, što se, između ostalog, ogleda i u formiranju brojnih trkačkih udruženja i trkačkih sajtova koji se okupljaju oko Beogradskog maratona kao svojevrsnog stožera tog pokreta, rekreacije i zdravlja u Srbiji” – kaže se u saopštenju Beogradskog maratona, organizatora ovog značajnog događaja.


 

Datum: 04.07.2018. Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...