Svečano otvoren kadetski Svetski kup u Klužu

Pojedinačni kadetski Svetski kup u kuglanju svečano je otvoren u prisustvu brojnih uglednika i gostiju na kuglani sa osam staza u rumunskom gradu Klužu.

Učestvovaće  po jedan kadet i kadetkinje iz 12 nacija. U svečanom defileu, zastavu Srbije nosio je kadet Vuk Boškov u pratnji kadetkinje Vladane Obrenić. Među uglednim zvanicama, bili su, između ostalih, Klaus Bart predsednik Međunarodne kuglaške federacije na devete čunjeve - kalsik (VNBA klasik) i Maria Popesci predsednik Kuglaškog savaza Rumunije.

Prvog dana u ponedeljak 14. maja  Vuk Boškov će u pojedinačnim kvalifikacijama startovati od 9,30 časova, dok će Vladana Obrenić igrati od 10,50 časova. Po podne od 15 časova igraće se miks tandemi. U utorak 15. maja na programu je pojedinačno finale u kome će igrati po osam najboljih iz kvalifikacija.

Na pojedanačnom kadetskom Svetskom kupu pre dve godine u istarskom Novigradu, Kristina Ljubenković je osvojila srebro a Želislav Jakab bronzu, oboje pojedinačno – klasik.

Direktne internet prenose obezbedila je Kuglaška federacija Rumunije i koštaće 12 evra. Sajt je www. federatie-popice.ro. Firma Pauli koja je opremila kuglanu,  imaće Liveticker (rezultati u realnom vremenu) na sajtu www.pauly-bowling.com.
Datum: 14.05.2018.
Autor: Kuglaški savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ Srpski miks pištoljem pogodio srebro...
+ Svetski kup u Fort Beningu: Još jedn...
+ Mladima puna podrška Kuglaškog save...
+ Kragujevčanke poklekle u Kruševcu
+ Radnički dominantno do novih bodova

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...