x

Orlovi isprobali Spaladium Arenu

Orlovi isprobali Spaladium Arenu

Seniorska reprezentacija Srbije doputovala je u Split, gde ih je u hotelu Lav dočekala prijatna dobrodošlica od strane predstavnika najvećeg grada u Dalmaciji. "Orlovi" su posle dvočasovnog odmora odradili trening u Spaladium Areni - gde će u petak od 20.30 časova igrati prvi meč na Evropskom prvenstvu sa selekcijom Hrvatske.

- Očekujemo dobru partiju posle malo slabijih u pripremnom periodu. Želimo da pružimo dobar otpor Hrvatskoj i izađemo zadovolјni sa terena. Šta to znači, videćemo već sutra. Dobro se osećam. Nema nikakvih problema. Uvek kada dođe neka promena, dođe nova energija, ambicije i motivi. O umoru ne razmišlјam. Hala će biti puna. Očekujem da mi odigramo dobar meč. Od Hrvatske se mnogo očekuje. Ne daj Bože da bude i neki loš ishod, imamo još dve utakmice da to ispravimo - rekao je Petar Nenadić.


- Posle dve i po nedelјe i ovoliko mečeva napokon smo došli u Split Svi jedva čekamo da počne. Jako sam srećan da ću debitovati na velikim takmičenjima. Jako sam motivisan. Očekujem težak meč, Hrvatska je jedan od favorita, ali i mi imamo dobru ekipu. Borićemo se i nadati pobedi ako odigramo onako kako smo se dogovorili - zaklјučio je Petar Đorđić.



Datum: 12.01.2018. Autor: Rukometni savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...