x

Meta osvojena u Osijeku dodeljena Milanovčanima

Meta osvojena u Osijeku dodeljena Milanovčanima

Delegacija Streljačkog saveza Srbije posetila je  Gornji Milanovac kako bi uručila vredan poklon Streljačkoj družini „Dragan Jevtić Škepo“.


Naime, Upravni odbor Streljačkog saveza Srbije je nedavno doneo odluku da se elektronska meta proizvođača „Sius“, koju je naša mlada reprezentacija osvojila za treće mesto na Finalu Evropske lige mladih u Osijeku, dodeli na korišćenje milanovačkog družini.


U delegaciji SSS bili su trofejna olimpijka Andrea Arsović, potpredsednik Upravnog odbora Nikola Marić, trener reprezentacije Dragan Donević, član UO Milan Parezanović, kao i članovi sudijske komisije Vitomir Homan i Milisav Pantić.


Dejan Kovačević, predsednik Opštine Gornji Milanovac, je za predstavnike Saveza priredio prijem, kojem su pored Srđana Milićevića člana Opštinskog veća zaduženog za sport prisustvovali i zvaničnici SD „Dragan Jevtić Škepo“, predsednik družine Miroslav Jovanović i  predsednik Skupštine družine Boban Bajkić.


Tokom posete klubu, strelci SD „Škepo“, posebno oni najmlađi, su se obradovali gostima i meti koja će im mnogo pomoći u daljem razvoju. Domaćin je predstavnicima SSS uručio prigodne poklone, a u centru pažnje mladih takmičara bila je Andrea Arsović, koja je strelcima pokazala kako se trenira na elektronskoj meti, davala savete i pričala o svojim iskustvima u sportu.


Donević je najmlađima održao čas streljaštva, a sa trenerom Dejanom Bajkićem razgovarao o planiranju treninga, o tehnici, taktici...


Datum: 27.12.2017. Autor: Streljački savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...