Hvala učesnicima, volonterima, Beograđanima

Najčešći medijski komentari posle 1. Beogradskog polumaratona bili su: ni sneg, ni hladno vreme nisu mogli da zaustave reku trkača i radosti na beogradskim ulicama..


“Trebalo je mnogo energije, entuzijazma i ljubavi da zajednički sa učesnicima, volonterima, Beograđanima i našim tradicionalnim partnerima i prijateljima organizujemo 1. Beogradski polumaraton. Posebno nas raduje izvanredna atmosfera tokom održavanja celog događaja u potpuno neuobičajenim okolnostima – po hladnom vremenu i uz neprekidno provejavanje snega.” – izjavio je Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona.


“Prvi Beogradski polumaraton bio je veliki izazov za sve koji su dali svoj doprinos da on ostane upamćen kao jedinstven događaj. Posebnu zahvalnost čelnicima grada Beograda na kontinuiranoj i izvanrednoj podršci i zato što su i ovom prilikom prepoznali značaj jednog ovakvog događaja. Nesebična podrška beogradskih javnih komunalnih preduzeća, gradskih sekretarijata, MUP Republike Srbije – posebno saobraćajne policije, Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć, Crvenog krsta i brojnih prijatelja ovog događaja – učinili su da on u potpunosti uspe i ostane trajna i nezaboravna uspomena.” – rekao je Nikolić.

“Sa ovom novom manifestacijom spremni smo da se, zajedno sa Gradom Beogradom, kandidujemo za organizaciju i IAAF-ovog (Svetska asocijacija atletskih federacija) Svetskog prvenstva u polumaratonu u narednom periodu - što bi bio jedan potpuno novi kvalitet i mogućnost da na taj jedinstven događaj dođu hiljade učesnika iz celog sveta. Održavanje Svetskog prvenstva u polumaratonu u sklopu masovnog događaja ovog tipa je novi format organizacije ovog prvenstva.” – naglasio je Nikolić.


    style="display:block; text-align:center;"
    data-ad-layout="in-article"
    data-ad-format="fluid"
    data-ad-client="ca-pub-3680394444982515"
    data-ad-slot="7364782146">


“Takođe, izuzetno nam je drago da su gradonačelnik Beograda g. Siniša Mali i zamenik gradonačelnika g. Andreja Mladenović učestvovali na “Beogradskih 21” i “Beogradskih 10” i na takav način podržali 1. Beogradski polumaraton.” – istakao je Nikolić


“Verujemo da će i 2. Beogradski polumaraton u novom terminu 30.09.2018. godine i uz dalju podršku trkačkog pokreta, volontera, Beograđana, Grada Beograda, Vlade Republike Srbije, naših partnera i prijatelja još jednom iskazati svoju snagu i potencijale. U međuvremenu, svi zajedno ćemo se pripremati da još bolje organizujemo 31. Beogradski maraton 21.04.2018. godine. Takođe ćemo i dalje raditi na podizanju svesti građana o važnosti redovnog fizičkog vežbanja radi očuvanja zdravlja, poboljšanja kvaliteta života i produženja životnog i radnog veka, što se, između ostalog, ogleda i u formiranju brojnih trkačkih udruženja i trkačkih sajtova koji se okupljaju oko Beogradskog maratona kao svojevrsnog stožera tog pokreta, rekreacije i zdravlja u Srbiji.” – zaključio je svoju izjavu Dejan Nikolić.


Datum: 05.12.2017.
Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Beogradski polumaraton 2017

POVEZANE VESTI...
+ Zavarko 728 čunjeva na gostovanju Ta...
+ Mikec sa Kelhajmom na finalnom turnir...
+ PSK „Balkan“ klub godine u visoko...
+ Prezentacija rukometa u akciji Sporto...
+ Prestonički klubovi ukrstili rekete...

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...