x

Andrić učestvovao na važnom Kursu u reziji BEC

Andrić učestvovao na važnom Kursu u reziji BEC

Evropska badminton konfederacija je, u saradnji sa Svetskom sportskom akademijom, 24. i 25. novembra 2017. u Pragu, uporedo sa Evropskim prvenstvom za igrače do 17 godina, organizovala Kurs za administratore nacionalnih federacija. Na Kursu, koji su vodili Džon Širer, menadžer za Svetske badminton federacije, i Tanja Teo i Rasmus Bek, menadžeri u okviru BEC, Srbiju je predstavljao generalni sekretar Badminton saveza Srbije Andreja Andrić.


“Na Kursu smo kroz predavanja, grupni rad, radionice i interaktivan pristup obradili mnogo tema, između ostalog “Komunikaciju sa interesnim grupama“, “Strategiju, globalni i operativni plan komunikacije“, “Strategiju i plan razvoja Svetske badminton federacije i Evropske badminton konfederacije“, “Strateško i operativno planiranje“, “Kvalitetno upravljanje organizacijama u sportu“... U toku Kursa smo obradili i primere iz prakse i poredili modele koji se primenjuju u različitim državama odnosno nacionalnim badminton federacijama“, pojasnio je sadržaj Kursa Andreja Andrić.


Vlada Republike Srbije – Ministarstvo omladine i sporta obezbeđivanjem neophodnih finansijskih sredstava u značajnoj meri je doprinelo učešću Andreje Andrića na Kursu za administratore nacionalnih federacija u glavnom gradu Češke.


Datum: 29.11.2017. Autor: Badminton savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...