x

Modna individualnost devedesetih ponovo na sceni

Modna individualnost devedesetih ponovo na sceni

Inspirisana smelim stilom devedesetih koji je obilovao dizajnerskim detaljima i individualnošću, na tržištu će uskoro biti dostupna nova „Club C Overbranded“ kolekcija čije je zaštitno lice multitalentovani američki umetnik, muzičar, glumac, model i producent, Machine Gun Kelly - MGK.


Devedesete godine prošlog veka su bile u znaku smelijih odevnih kombinacija i isticanja ličnog stila. Nova kolekcija upravo odiše istim stavom tog doba, ali na moderan način. Club C model je „vladao“ teniskim terenima još od 1985, a nakon toga je postao neizostavni deo street style kulture. Sličnim koracima je i MGK prelazio put od muzike, mode do filma.


„Club C model je jedan od onih modela koji zauvek vladaju uličnom scenom. U ovom slučaju čak više od 30 godina. Činjenica da je Club C i danas vrlo važan novim generacijama dosta govori o Reebok brendu. Oduvek sam bio veliki fan ovog modela, jer je u isto vreme jednostavan i vanvremenski“ – izjavio je Machine Gun Kelly.


„Smatrali smo da je pravo vreme da se vratimo stilu 90-ih i koristimo ga kao kreativnu osnovu, ističući Machine Gun Kelly-ja i njegov jedinstveni stil.“ dodaje Todd Krinsky, globalni potpredsednik Reebok Classic and Entertainment, a kako bi se autentično prikazalo doba kada se brending isticao u mnogo većoj meri nego danas, model „Club C Overbranded“ ima elemente koji se ponavljaju. Vidljiv je retro Reebok logo, kao i brending u istim tonovima na obodu patika i središnjem delu đona. Model je napravljen od kože, sa EVA središnjim đonom.


„Club C Overbranded“ će biti dostupan od septembra meseca u Buzz i The Spot prodajnim objektima.

Datum: 03.08.2017. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...