34. Somborski polumaraton

      
Za tri nedelje sve trkače u Srbiji, ali i regionu očekuje trka koja svojom dugom tradicijom, gostoprimstvom i odnosom prema trkačaima privlači sve veći broj učesnika - u pitanju je 34. Somborski polumaraton. Kako se približava dan trke tj. 19. maj 2013., tako se iz dana u dan redom obaraju rekordi vezanu za ovu trku.

Do sada je prijavljeno 200 polumaratonki i polumaratonaca iz 47 gradova i mesta iz 7 država - čime je oboren svaki dosadašnji rekord u prijavama. Takođe ovog puta će u Somboru trčati i daleko više dama, što jeste dobar znak da trčanje u Srbiji sve više napreduje.

Pored velikog broja rekreativaca, možemo očekivati i naše najbolje trkače, a povećan je i nagradni fond trke, tako da sada pored prva tri mesta u apsolutnim kategorijama, nagrade dobijaju i 4 i 5 mesto u muškoj i ženskoj konkurenciji. Kako bi trku učini što zanimljivijom uvedena je posebna nagrada za ekipu koja će imati najveći broj trkača koji će završiti polumaratonsku trasu i koji će kući sa ponosom ondeti unikatnu plaketu namenjenu najbrojnijem timu!

Najviše energije će biti usmereno na to da nova trasa Somborskog polumaratona bude što zanimljivija, a duž trase trkačima će kao podrška pomagati brojni zanimljivi gosti naše trke...ali tome više na samoj stazi.

Takođe svi zainteresovani trkači koji žele da budu gosti u prelepom Somboru, treba samo da se najave, jer će dan pre trke biti organizovani dodatni sadržaji koji će biti samo uvod u veliki događaj. Za sve trkače koji iskažu potrebu priprema se nekoliko opcija smeštaja.

Ostala dešavanje i novine oko trke pratite na www.somaraton.org.rs i na FB starnici ARK Somaraton, a prijave i sva pitanja koja nam želite postaviti tu je naš info e mail: somaraton@gmail.com.

 


Datum: 25.04.2013. Autor: N/A N/A

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...