Podrška Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji 26. Beogradskom maratonu

Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji pozvala je diplomatske predstavnike zemalja Evropske unije da uzmu aktivno učešće na 26. Beogradskom maratonu koji će se održati 21.04.2013. godine. Diplomatski predstavnici učestvovaće u Trci zadovoljstva, polumaratonu i maratonu.

Čast nam je i zadovoljstvo da će Ambasador Delegacije Evropske unije u Srbiji NJ. E. Vensan Dežer učestvovati u polumaratonskoj trci na 26. Beogradskom maratonu.

Najmasovniji i najznačajniji tradicionalni sportski događaj u Beogradu i Srbiji dobio je punu podršku Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji, kako u realizaciji sportskih, turističkih i promotivnih segmenata, tako i u realizaciji humanitarnih aktivnosti ove manifestacije.

Beogradski maraton ima veliku podršku građana Srbije i Republike Srbije, građana Beograda i Grada Beograda, a interesovanje učesnika je oborilo sve rekorde postavljene u dvadesetpetogodišnjoj istoriji ovog događaja. Republičke i gradske institucije su uvek bile i ostale pravi oslonac uspešne tehničke organizacije Beogradskog maratona.

Svi zajedno, poslaćemo u 170 zemalja sveta najlepšu sliku gostoljubivog, čistog, sigurnog i nasmejanog Beograda i uputiti poruku sportskog duha, tolerancije, mira i radosti iz Srbije. Biće to istinski dokaz da smo mi, kao narod sporta, kulture i fer pleja, spremni da zauzmemo mesto koje nam pripada među narodima Evrope i sveta.

U sredu 10.04.2013. godine završeno je elektronsko prijavljivanje za 26. Beogradski maraton i prijavljen je do sada rekordan broj učesnika iz 38. zemalja sveta sa svih kontinenata.

Prijavljivanje za 26. Beogradski maraton se nastavlja u Prijavnom centru koji će raditi od 15. do 20. aprila i nalaziće se u Domu Vojske Srbije u Francuskoj 2. Radno vreme prijavnog centra biće od 10 do 20 časova svakog dana osim u subotu 20.04.2013. godine kada će raditi do 16 časova.
   


Datum: 12.04.2013. Autor: Nikola Marinković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...