x

Podrška Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji 26. Beogradskom maratonu

Podrška Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji 26. Beogradskom maratonu
Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji pozvala je diplomatske predstavnike zemalja Evropske unije da uzmu aktivno učešće na 26. Beogradskom maratonu koji će se održati 21.04.2013. godine. Diplomatski predstavnici učestvovaće u Trci zadovoljstva, polumaratonu i maratonu.

Čast nam je i zadovoljstvo da će Ambasador Delegacije Evropske unije u Srbiji NJ. E. Vensan Dežer učestvovati u polumaratonskoj trci na 26. Beogradskom maratonu.

Najmasovniji i najznačajniji tradicionalni sportski događaj u Beogradu i Srbiji dobio je punu podršku Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji, kako u realizaciji sportskih, turističkih i promotivnih segmenata, tako i u realizaciji humanitarnih aktivnosti ove manifestacije.

Beogradski maraton ima veliku podršku građana Srbije i Republike Srbije, građana Beograda i Grada Beograda, a interesovanje učesnika je oborilo sve rekorde postavljene u dvadesetpetogodišnjoj istoriji ovog događaja. Republičke i gradske institucije su uvek bile i ostale pravi oslonac uspešne tehničke organizacije Beogradskog maratona.

Svi zajedno, poslaćemo u 170 zemalja sveta najlepšu sliku gostoljubivog, čistog, sigurnog i nasmejanog Beograda i uputiti poruku sportskog duha, tolerancije, mira i radosti iz Srbije. Biće to istinski dokaz da smo mi, kao narod sporta, kulture i fer pleja, spremni da zauzmemo mesto koje nam pripada među narodima Evrope i sveta.

U sredu 10.04.2013. godine završeno je elektronsko prijavljivanje za 26. Beogradski maraton i prijavljen je do sada rekordan broj učesnika iz 38. zemalja sveta sa svih kontinenata.

Prijavljivanje za 26. Beogradski maraton se nastavlja u Prijavnom centru koji će raditi od 15. do 20. aprila i nalaziće se u Domu Vojske Srbije u Francuskoj 2. Radno vreme prijavnog centra biće od 10 do 20 časova svakog dana osim u subotu 20.04.2013. godine kada će raditi do 16 časova.
   


Datum: 12.04.2013. Autor: Nikola Marinković

PROČITAJTE JOŠ...