x

Nagrađeni zvezdaši prisustvovali utakmici i bodrili omiljeni klub

Nagrađeni zvezdaši prisustvovali utakmici i bodrili omiljeni klub
Brend SEAT dodelio je nagrade pobednicima takmičenja koje je organizovao na Facebook stranici Seat Srbija. Svi fanovi koji su se na Sajmu automobila fotografisali sa košarkašima Crvene Zvezde dobili su priliku da učestvuju u ovoj akciji. Nagrađeni, čije su fotografije dobile najviše lajkova su Jelena Ružić koja je osvojila prvo mesto, Srđan Đorđev drugo, a trećeplasirani je bio Andrija Bogunović.

Pre početka utakmice između Crvene Zvezde Telekom i Radničkog u Hali Pionir, Ivan Miladinović, menadžer u kompaniji SEAT uručio je nagrade Jeleni Ružić i Srđanu Đorđevu koji su osvojili najviše lajkova na fotografijama. Nakon uručenja nagrada, dobitnici gledali utakmicu i zajedno sa ostatkom dvorane u sjajnoj atmosferi bodrili svoj klub.

Jelena Ružić je na fotografiji sa bekom Brankom Lazićem i Zvezdinim centrom Eltonom Braunom, imala ukupno 798 lajkova i tako osvojila prvu nagradu, Dan sa Zvezdom, koja obuhvata druženje sa košarkašima ovog kluba i gledanje utakmice tik uz teren. Drugu nagradu, karte za utakmicu osvojio je Srđan Đorđev, čija je fotografija sa Brankom Lazićem prikupila 741 lajka, a trećeplasirani Andrija Bogunović za sliku sa Majklom Skotom i 703 lajk, osvojio je majicu, kačket i peškir SEAT brenda.

U promotivnoj akciji SEAT-a i KK Crvena Zvezda učestvovao je veliki broj fanova ova dva brenda koji su 28. marta prisustvovali promociji novih SEAT-ovih modela Leon i Toledo na Sajmu automobila. Fanovi su tada dobili priliku da se fotografišu sa svojim omlijenim igračima, a nakon toga i taguju na slikama i takmiče za vredne nagrade.

Uspešna saradnja kompanije SEAT i Košarkaškog kluba Crvena Zvezda traje od početka 2012. godine. SEAT je postao jedan od sponzora KK Crvena Zvezda i tako ušao u red prijatelja jednog od naših najuspešnijih sportskih klubova.Datum: 12.04.2013. Autor: Dušica Radojković

PROČITAJTE JOŠ...