x

Brković objavimo spisak kandidata za sastav kadetske reprezentacije Srbije

Trener muške kadetske reprezentacije Srbije Aleksandar Brković, objavio je spisak igrača kandidata na koje računa u EHF nedelji nacionalnih timova, koja se u održava u Rumi, od 1. do 5. aprila 2013. godine. Pored treninažnog dela, srpski kadeti i juniori odigraće i dve prijateljske utakmice, 4. i 5. aprila 2013. godine.

Na spisku trenera Brkovića nalazi se 19 igrača. Golmani Vladimir Cupara i Marko Antelj iz Crvene Zvezde i Dejan Milosavljev iz kluba Jugović Unimet. Na poziciji levog krila Mladen Šotić iz Crvene Zvezde i Bojan Rađenović igrač mađarskog kluba Csurgoi KK, dok su na poziciji desnog krila Darko Đukić igrač Železničara 1949 i Nikola Vrgović iz Jugović Unimenta. Bekovi, Nemanja Beloš iz Jugović Unimenta, Stevan Sretenović, Igor Mršulja, Nikola Potić i Aleksandar Radovanović iz Partizana, Nikola Milošević i Ivan Mošić saigrači kluba Radnički KG, zatim, Nemanja Mladenović iz nemačkog VFL Gummersbach, Stefan Terzić iz nemačkog Hamburga HSV. Pivoti, Dejan Babić igrač Crvene Zvezde-Mokrin, Igor Čagalj iz kluba Proleter Agroživ i Ivan Popović igrač Partizana.

Igrači rođeni 1994. i mlađi okupljaju se u ponedeljak, 1. aprila, u Beogradu u 10 sati, odakle kreću za Rumu. Po završetku treninažnog dela, planiran je povratak mladih reprezentativaca za Beograd.


Datum: 28.03.2013. Autor: Aleksandra Adžić

PROČITAJTE JOŠ...